Wishlist: Vores Ellos favoritter + en rabatkode – &ARTICLE
TIP: IKEA Vittsjö

Wishlist: Vores Ellos favoritter + en rabatkode

ellosrabat


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Vi har en håndfuld webshops, som er blandt vores foretrukne, når vi skal fornye boligen – en af dem er Ellos. De har virkelig formået at fornye sig henover de seneste år, og specielt deres boligsektion er noget for sig. Her er noget for en hver smag i alle prisklasser. Herunder får du lidt inspiration til dine næste boligkøb, samt en lækker rabatkode, som giver dig 25% rabat på dit næste køb (klik her for at aktivere rabatten automatisk)!


Klik her og aktivér rabatten på 25% automatisk eller brug koden 355739 ved check-ud senest 28. maj 2017


elpuder1

Vi elsker puder! De er gode til at give sofaen liv, de ligger fint i sengen, og så er de også rigtig gode som pyntegenstande mange andre steder i boligen. Prøv for eksempel at stille en velourpude i en sart farve (for eksempel denne) på en bænk eller anden form for ‘nøgent’ møbel. Du kan også lægge forskellige puder på spisebordsstolene for at bryde det stringente og rene look.


elacces1

Dit hjem har brug for luft, lys og hygge, hvis man skal føle sig hjemme og godt tilpas. Udover spejle, som vi har snakket om her, så er lamper naturligvis gode til dette. Det kan både være loftlamper, gulvlamper, væglamper eller bordlamper. Udover spejle og lys, så giver glas i diverse afskygninger et blidt og personligt touch til indretningen; det kan for eksempel være denne på billedet herover.


elstol1

Stole behøver ikke være kedelige i deres udtryk eller være uden form eller mønstre. Har du for eksempel et ensfarvet spisebord, så kan du få hele din spisestue til at blomstre ved at placere forskelligfarvede stole i pastelle nuancer. Hvis du ønsker et mere clean look, kan du for eksempel bruge disse sorte stole.

Husk også gerne stole, hvis du har et udendørsareal i form af en udestue, terrasse eller altan (for eksempel denne). Den behøver ikke stå ved et bord, men kan sagtens stå for sig med nogle pæne puder og grønne planter.


elsenge1

Hvad er bedre end at sove som en drøm? Vi kan ikke komme på mange ting i hvert fald :) Det er noget af det bedste, vi ved. Det kræver naturligvis en god seng og nogle ordentlige puder og dyner. Men det kræver også, at det er en fryd for øjet, og dit sovested ser lækkert ud. Ellos har et hav af lækkert sengetøj i diverse farver. Vi er specielt vilde med det grå (her), det lyserøde (her) og det blå (her).


Klik her og aktivér rabatten på 25% automatisk eller brug koden 355739 ved check-ud senest 28. maj 2017


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

TIP: IKEA Vittsjö