Nyhed: Grohe Sense – design der giver ro i hverdagen – &ARTICLE
Wishlist: Vores Ellos favoritter + en rabatkode

Nyhed: Grohe Sense – design der giver ro i hverdagen

grohesense


Annonce for Grohe Sense


Er du nogensinde kommet hjem til et hus, der var oversvømmet og dine værdier og personlige egendele svømmer i vand? Eller måske en kælder, hvor alle dine ting enten har været udsat for vandskade eller fugt? Det er naturligvis ikke sjovt, og for en gennemsnitlig vandskade, skal du finde 17.000 kroner frem fra lommen. Penge du måske ikke har – eller i hvert fald havde planlagt at bruge til andre sjove ting. Vi har heldigvis aldrig været ude for en vandskade, men det er noget, som vi tænker over i det daglige, da vi kender mange, som desværre har været udsat for vandskader. Indtil nu har vi ikke vidst, om der måske var fugt på vej eller et vandrør havde lækket i kælderrummet med mindre vi selv tjekkede. Med Grohe Sense kan vi slappe af og lade sensoren klare det for os.

2011-12-31-23-00-00-199

Statistikken taler for sig selv – skal vi ikke bryde den?
Vi har i samarbejde med Grohe valgt at gøre vores læsere endnu mere opmærksomme på vandskader i hjemmet og kælderrum. Statistikkerne taler nemlig for så selv: 54% af alle husstande har oplevet en vandskade. Dén statistik vil vi gerne bidrage til bliver brudt, og med et produkt som Grohe Sense, er der ingen undskyldninger for ikke at forebygge skader mod dit hjem. Og hvorfor også undskylde – det er så ærgerligt, når uheldet først er ude.

Måske kan det virke absurd for dig at skulle tænke på vandskader op til sommeren, men vandskader er ikke kun forårsaget af stormfloder og skybrud, som for det meste kommer om vinteren; for eksempel kan et vandrør i kælderen eller på badeværelset lække eller opvaskemaskinen kan gå i stykker og lække vand på gulvet på et hvilket som helst tidspunkt af året. Grohe Sense reagerer på alle former for vand og fugt, og kan installeres alle steder i hjemmet, hvor der er risiko for vand og/eller fugt.

Sådan gør du
Grohe Sense er nem at installere og er et produkt til selv de mindst tekniske :) Åbn blot pakken og isæt batterierne. Herefter åbner du Grohe Ondus Appen, hvorfra du opretter dit hus/din lejlighed, vælger hvilket rum dit produkt skal være i (vi har valgt kælderen) og herefter installere du din Grohe Sense ved at forbinde til produktets Wifi-forbindelse. Meget udførlige instruktioner medfølger også, så der ingen tvivl er om, hvordan du gør

grohe_2

Forbind med din smartphone
Sammen med Grohe Sense medfølger en app til din smartphone (Grohe Ondus App). Grohe Sense lyser automatisk rød og bipper, når den kommer i kontakt med vand, men sidder den i kælderen, eller er du ikke hjemme, kan det være for sent, når du opdager det. Med appen kan du få besked med det samme og reagere på problemet inden det er for sent. Med appen kan du også måle temperatur og fugtighed i rummet, som din Grohe Sense er installeret i, og med det samme få besked, hvis fugtigheden ikke er optimal eller temperaturen er for lav og nærmer sig frysepunktet.
Vil du være ekstra forsikret, kan du tilkoble Grohe Sense Guard, som måler trykket på vandet og advarer dig om de mindste ændringer i rørene, samt stopper vandet, hvis der er brud på rørene. 

2011-12-31-23-00-00-209

Kan jeg bruge Grohe Sense?
Grohe Sense kan benyttes af alle uanset type af bolig. Sensoren kan installeres nemt af alle, og er utrolig nem at betjene og holde sig opdateret om via appen. Derudover har Grohe Sense en batterilevetid på 4 år, så du ikke skal bekymre dig om det mindste.

Skal vi ikke blive enige om, at livet er langt sjovere, hvis vi kan bruge vores penge på sjove ting og oplevelser i stedet for kedelige udgifter? Der er ingen tvivl herfra i hvert fald – 449 kroner er rigtig godt givet ud, når det kan spare dig for mange tusinde kroner på sigt.

grohe3

Screenshots fra Grohe Ondus appen, hvor vi kan følge med i temperatur og luftfugtighed i kælderen, hvor Grohe Sense er installeret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Wishlist: Vores Ellos favoritter + en rabatkode