Ny dansk webshop: Få en gratis opvaskebørste fra Meraki – &ARTICLE
Nyhed: Grohe Sense - design der giver ro i hverdagen

Ny dansk webshop: Få en gratis opvaskebørste fra Meraki

meraki_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Glædelig lørdag allesammen! Vi håber I nyder den, og der er lidt sol på vej til jer hvorend I sidder i landet efter en del dage med grå himmel. Hvis ikke, så kan vi måske give jer et lille smil på læben ved at fortælle, at den nye danske (og iøvrigt absurd flotte) webshop Room for more kører kampagne resten af juni måned, hvor du får en gratis opvaskebørste fra Meraki (værdi 79 kroner) med i købet, når du handler for 300 kroner. Og hey – 300 kroner kan man da altid bruge på en fin boligopgradering.

Vi har for eksempel forelsket os helt vildt i dette confetti-sengetøj, endnu en fin vase fra MENU – vi har jo allerede denne, og denne sindssygt flotte opslagstavle; den er godt nok lidt pebret, men den er seriøst også fin!

Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet og gafle en gratis opvaskebørste (det er i øvrigt denne) med dig hjem, så skal du blot bruge koden gratis-opvaskebørste, når du checker ud. Gælder som sagt i hele juni og på alle køb over 300 kroner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Nyhed: Grohe Sense - design der giver ro i hverdagen