Sådan gør du: Rent og velduftende badeværelse – &ARTICLE
Ny dansk webshop: Få en gratis opvaskebørste fra Meraki

Sådan gør du: Rent og velduftende badeværelse

ifo_1


Annonce for IFÖ


I samarbejde med IFÖ, og lanceringen af deres Spira-produkter som tager udgangspunkt i det skandinaviske design, vil vi henover det næste halve års tid komme med lifehacks og inspiration til, hvordan du får et badeværelse, som alle misunder. Det er nemlig meget få ting, der topper et velduftende rent hjem på listen over ‘nice things’ her i livet, hvis du spørger os – og specielt et badeværelse, hvor man føler sig tilpas med det samme, er vigtigt.

ifo_3

Investér i de rigtige produkter
Har du mulighed for det, så sørg først og fremmest for at investere i et toilet som holder på den lange bane, har nogle unikke egenskaber og ikke mindst er let at rengøre; for de værste lugtgener i dit hjem kommer fra afløbene og dit toilet. Bløde håndklæder, pænt interiør og flotte klinker gør os gladere, men et rent toilet er nu alligevel topprioritet uanset hvad.

Toilettet fra IFÖ Spira har ikke den lukkede skyllekant, som de fleste af os kender fra vores nuværende toilet, hvilket gør toilettet til en must-have, hvis du vil have et liv, hvor du skal gøre lidt mindre rent og bruge tiden på lidt flere lækre ting som at forkæle dig selv. Det er nemlig i denne skyllekant, at vi tit ser skidt og snavs sætter sig i toilettet. Hvorfor den kant nogensinde er opfundet, må I ikke spørge os om, for den har vitterligt aldrig været godt for noget.

Derudover har IFÖ Spira toiletterne også en unik egenskab i materialet, som de er produceret i, som gør at porcelænet er lukket helt til, og skidtet derved har svært ved at sætte sig fast.

Sådan fjerner du skidtet
Bor du til leje eller har du af andre grunde ikke mulighed for at udskifte inventaret på dit toilet, så er der stadig hjælp at hente. Du kan fjerne den føromtale skidt-og-snavs-kant i toilettet med eddike, der sidder i nogle timer. Men sørg for at skylle ud, for eddike lugter heller ikke fantastisk efter længere tid ;)

room3b_final

Den dejlige duft
Én af de ting som får os til at føle os godt tilpasse på vores toilet er duften; en behagelig, afdæmpet og naturlig duft giver ro og en følelse af renhed. Og det giver altså en lyst til at være i rummet, så det ikke bare bliver rummet bag den lukkede dør. Du kan enten købe dig til den lækre duft i form af duftpinde eller duftlys, men du kan også gøre det selv hurtigt og nemt; for eksempel kan du have en skål med vand, rosenblade og lidt citrondråber til at stå ved vasken, eller du kan lave dine egne duftpinde med æteriske olier. Valdemarsro.dk har lavet en rigtig fin (og nem) guide her.

Hvorfor overhovedet investere i dit toilet?
Der er tit snak om, at dét rum vi forsømmer mest i vores hjem er soveværelset, og vi ikke køber en seng, der passer til vores behov, men vi vil nu mene, at vi er endnu dårligere til at pleje vores badeværelse og gøre dette rum lige så lækkert, som resten af hjemmet. Der er desværre tendens til – specielt i de gamle Københavner-lejligheder, hvor badeværelset ikke har været tænkt ind i plantegningen i gamle dage – at badeværelset blot bliver et rum bag en lukket dør, som vi ikke rigtig skænker en tanke.

Du kan gøre miljøet en tjeneste ved at investere i inventar som IFÖ Spira, som sparer dig for vand, og dermed i sidste ende også din pengepung, fordi vandregningen ikke løber løbsk, for ej at glemme den tid, du sparer på ikke at skal gøre hovedrent på badeværelset flere gange om ugen, fordi toilettet og vasken er af ældre dato, og derfor nemt samlet snavs, skidt og kalk.


Vi håber I kunne bruge første lifehack i serien om ‘det perfekte badeværelse’ til noget, og glæder jer til næste indlæg :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Ny dansk webshop: Få en gratis opvaskebørste fra Meraki