Under 200 kroner: 12 gode gaver til studenten! – &ARTICLE
Sådan gør du: Rent og velduftende badeværelse

Under 200 kroner: 12 gode gaver til studenten!

student


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


De begynder så småt at titte frem i landskabet; de mange studenter, som springer ud i år. For vores vedkommende er det henholdvis 3 og 6 år siden vi blev studenter, så det er ved at lidt tid siden – men vi kan se i statistikkerne, at det ligger længere tilbage hos nogle af jer :) Den god tid betyder – udover alkohol i uanede mængder – frihed, gaver og ikke mindst spekulationer over, hvad ens fremtid skal bringe en.

Vi har været på udkig efter 12 billige – men bestemt rigtig fine og gode – studentergaver, som samtidig er kønsneutrale. Der er links herunder til de mange produkter.

1. HAY hånd // 2. AYTM glasbæger // 3. NOMESS saks // 4. POSTER PUSHER plakat // 5. L:A BRUKET håndcreme // 6. HAY timeglas // 7. H. SKJALM P. bordskånere // 8. POSTER PUSHER plakat // 9. NORMANN CPH fejebakke og kost // 10. HOUSE DOCTOR evighedskalender // 11. LOUISE ROE fyrfadsstage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Sådan gør du: Rent og velduftende badeværelse