Tip: Fine kopper fra H&M Home – &ARTICLE
Under 200 kroner: 12 gode gaver til studenten!

Tip: Fine kopper fra H&M Home

kop_1

Det er ikke just fordi, det er så koldt i dag, at man har brug for en kop kaffe – men mon ikke der kommer en dag inden længe igen, hvis man kender det danske vejr ret? Vi faldt for nyligt over disse kaffekopper i H&M Home, og med en pris på 70 kroner stykket, var der ingen tvivl om, at vi hellere måtte få et par med os hjem.

Lige for tiden har vi kigget en del på diverse confetti-prikkede ting, og vi leger lidt med tanken, om det måske er på vej i stor stil til de danske hjem. Om ikke andet er det i hvert fald en trend, vi er ret vilde med, og vil passe perfekt sammen med terrazzo, som også er ved at finde vej til danskernes hjerte (vi skal nok fortælle meget mere om terrazzo inden længe).

Tippet er hermed givet videre. Fortsat rigtig dejlig solskinssøndag! :)

p1012321 p1012324

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Under 200 kroner: 12 gode gaver til studenten!