Denne trend skal du holde øje med: Terrazzo – &ARTICLE
Idéer til at gøre planlægning og huskelister sjovere og pænere!

Denne trend skal du holde øje med: Terrazzo

terrazzo

Der er ingen tvivl, hvis du spørger os om, hvilken trend, der virkelig kommer til at tage de danske hjem henover de næste få år: Terrazzo – marmorens afløser, eller nok nærmere bare efterfølger!

Vi har tidligere fortalt herinde, om de tendenser vi kommer til at se i 2017, heriblandt at marmor ikke kommer til at uddø, men vi søger nye farver. Det ser dog ud til, at terrazzo får så godt fat, at vi så småt godt kan begynde at vinke farvel til marmoren.

Men hvad er så det der terrazzo? Terrazzo er en masse små stykker marmor som er sammensat af en cementmasse, så man får et mosaic-lignende look. Det har tidligere være meget populært, og vi mindes da også stadig at se det specielt i gulve på badeværelser i gamle lejligheder. Vi kommer til at se det i neutrale farver som sort, grå og hvid, men også i pastelfarver som blå, grøn og lyserød, og måske også på sigt, når vi alle har fået taget trenden til os, i stærkere farver som mørkerød og dyb grøn.

Næste skridt er blot, at vi skal have de danske designerbrands med på bølgen. Normann Copenhagen er så småt igang med disse fine borde.

Hvad synes du om terrazzo-trenden – er det noget, du vil bringe ind i dit hjem?

f2948bc6aa61c264ae01af5f9ad8e7e5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Idéer til at gøre planlægning og huskelister sjovere og pænere!