Luksuriøst hjem: Vores største ønsker – &ARTICLE
Denne trend skal du holde øje med: Terrazzo

Luksuriøst hjem: Vores største ønsker

philips_tv


Annonce for Philips TV
Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Ugh, man får surfet en del rundt på nettet for tiden, mens vejret viser sig fra sin knap så behagelige side, og det er lidt som om, at vi har en fornemmelse af, det godt kunne gå udover bankkontoen inden længe, haha. Vi har længe snakket om at få lavet en lille opgradering af vores stue. Vi har en enormt stor sofa, men vi er jo kun to mennesker for det meste, så den tager så meget unødvendig plads, så ovenstående sofa fra MENU ville være ret god til os!

Fornyligt fik vi fornøjelsen af at have det nye Ambilight TV fra Philips i vores hjem, da vi skulle teste det, og det skal da ikke være en hemmelighed, at vi blev ret så begejstrerede for det; faktisk i en sådan grad, at vi tænker det kunne passe voldsomt pænt ind i vores stue – og specielt med ovenstående (halvdyre – men pæne) tilføjelser. Tæppet skal være under TV-bordet, hvor det fine fjernsyn (som du desuden kan læse mere om her) skal stå på, og vasen fra AYTM skal stå på bordet og pryde med en fin blomst i, mens (drømme)spejlet skal hænge på væggen og få rummet til at virke større og reflektere lyset fra fjernsynet.

Hvad er dine største interiør-cravings for tiden? Du kan købe vores her:

1. Spejl fra Reflections Copenhagen // 2. Vase fra AYTM // 3. Sofa fra MENU // 4. Fjernsyn fra Philips TV // 5. Tæppe fra Normann CPH

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Denne trend skal du holde øje med: Terrazzo