Nyhed til køkkenet: HAY Kitchen Market – &ARTICLE
Luksuriøst hjem: Vores største ønsker

Nyhed til køkkenet: HAY Kitchen Market

haykitchenmarket

Selvom vi er vilde med denne tid på året, hvor man finde en masse lækre ting til boligen til spotpris (hvem elsker ikke udsalg?), så glæder vi os begge to til at vi kommer over på den anden side. August/september betyder nyheder fra flere boligbrands, der prøver nye og spændende idéer af i deres designs, og i år er ingen undtagelse.

I starten af denne måned fik vi øjnene op for, hvad vi tror bliver en af de største lanceringer i efteråret, fra et af Danmarks mest kendte interiørbrands, HAY, som vi alle kender for deres DOT-tæpper samt accessories til boligen. Med inspiration fra det franske bistrokøkken, og i samarbejde med flere store designere, lancerer de i efteråret et helt nyt koncept under navnet HAY Kitchen Market, der skal give mere farve og funktionalitet til ens køkken.

kitchen-market-3-days-of-design2

Kitchen Market kommer til at bestå af flere essentielle ting, man bruger i det daglige, og bliver et godt mix af klassiske produkter som potter og pander i et flot retro design, samt nytænkende accessories i sjove mønstre og farver til ens køkken. Serien vil også komme til at indeholde gamle kendinge fra HAY, som er blevet re-designet og har fået nyt liv i form af flere forskellige farver. Der vil altså være ting både til os, der har en forkærlighed for det stilrene, samt til alle dem der godt kan lide at lege lidt mere med farverne i køkkenet.

kitchen-market-3-days-of-design

Hele serien bliver officielt lanceret 22. august i New York, og forventes herefter at lande i danske butikker i løbet af efteråret. Indtil da, kan du se billeder fra 3 Days of Design, hvor man kunne få et lille sneak peak af serien her.

kitchen-market-3-days-of-design1

Tip os gerne om bolignyheder, inspiration og ønsker på Instagram og Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Luksuriøst hjem: Vores største ønsker