Badeværelsesfavoritter fra L:A BRUKET – &ARTICLE
Du fortjener at sove dejligt: Sådan får du ro i soveværelset!

Badeværelsesfavoritter fra L:A BRUKET

labruket


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Når det kommer til styling af badeværelset, kan det være lidt begrænset, hvad du kan få fingre i, når det drejer sig om cremer, shampoo og i den boltgade, hvis det skal være nogle produkter som pryder badeværelset; vi har dog vores favoritter, som både er i lækkert emballage, og som ikke kun ser pænt ud. Læs med herunder, hvor vi også giver dig tips til, hvordan du kan opbevare hår- og hudprodukter på badeværelset.

la_4

Vores badeværelse består primært af produkter fra Maria Nila og L:A Bruket, samt enkelte Meraki-produkter, der også har fundet deres vej til vores hjem. Aesop har vi stadig til gode at prøve, men pæne (og hypede) er de da – og før eller siden skal de nok komme med ned i shoppingposen ;)

Vi har netop fået fyldt lageret op af lidt produkter fra L:A Bruket – faktisk en privat gave Jacob fik forleden, så det passede ganske glimrende; en shampoo, en bodywash og en håndcreme alt sammen med den dejlige duft af citrongræs. Specielt Daniel har tendens til tørre hænder og neglebånd, når årstiderne skifter, så der er håndcremen helt ideel. Er du meget ramt af tør hud, så kan det anbefales at lægge et lag olie udover cremen, så du forsegler fugten.

la_1

Vi er ret vilde med L:A Brukets lille statement, som du kan læse herover, og det tilfører serien lidt personlighed og gør den lidt finere end den allerede er. Og så er det – igen – en serie af produkter, som er en fryd for øjet, og det betyder altså en del, når man er lidt nørdet med den slags, og gerne vil have tingene ser godt ud, når de står på hylden, og ikke kun er praktiske.

Mangler du inspiration til opbevaring af produkter på badeværelset (eller i andre rum for den sags skyld), så er hylderne fra WOUD et virkelig fint bud, hvis du spørger os :) De kan købes lige her.

la_2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Du fortjener at sove dejligt: Sådan får du ro i soveværelset!