Vi har fået vores helt egen &ARTICLE shop – &ARTICLE
Badeværelsesfavoritter fra L:A BRUKET

Vi har fået vores helt egen &ARTICLE shop

andarticle_shop


Annonce for Moodings.com


Vi er rigtig glade og ikke mindst stolt over at kunne fortælle, at vi – &ARTICLE – nu har fået vores helt egen interiørshop, hvor du kan købe alle vores favoritter fra de bedste designere. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye produkter, så I hele tiden bliver præsenteret for vores nuværende favoritter og nyheder – og der er tilmed produkter i alle prisklasser, så alle kan være med :)

Vi har teamet op med Moodings.com, som er blandt vores foretrukne interiør webshops i Danmark; de har jo vitterligt alt, et inspirerende univers, og menneskerne bag er fantastiske. Samarbejdet mellem &ARTICLE og Moodings betyder for dig, at du kan købe vores favoritter igennem vores online-shop lige her, og at det er Moodings, som står for levering og kundeservice.

Det er det helt perfekte for os, da vi rigtig gerne vil inspirere jer i højere grad, kunne tilbyde jer at købe vores favoritter – og ikke mindst skabe lidt mere overblik ved hjælp af udvalgte produkter, samtidig med at vi ikke har en masse praktisk forbundet det. Win-win for alle parter!

I kan allerede nu tilgå vores shop her – måske vores favoritter skal stå i dit hjem?

andarticle_moodings

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Badeværelsesfavoritter fra L:A BRUKET