Den perfekte soveværelsesplante – &ARTICLE
Tyvstart nu: 25% på alle plakater!

Den perfekte soveværelsesplante

figenbirke

Med vores mere end 20 grønne planter herhjemme i diverse afskygninger, skulle vi da mene, at vi har de grønne fingre godt skruet på; det skulle dog vises sig at realiteten var en anden, da vi havde købt denne fine palme og stillet i vores soveværelse; den var nemlig ikke glad for mørke, og heller ej så glad for en anelse for meget vand.

Vi har derfor været på jagt efter den perfekte soveværelses-plante, som kunne udfylde tomrummet fra den nu afdøde palme. En sukkulent er selvfølgelig altid et god bud til dén slags, men vi har en kæmpe kaktus, og har ikke brug for flere lige foreløbig, og så elsker vi at se, når vores grønne planter vokser hurtigt, hvilket desværre ikke er sig gældende med store kaktusser.

Læs også: KABE Copenhagen – giv dine vægge liv

Efter en tur i Plantorama fandt vi denne finde birkefigen til omkring 200 kroner. En fin og lidt rodet grøn plante, der trives bedst i lidt mørke, fugtige og varme lokaler, og som ikke er så glad for vand i jorden, men bare vil oversprøjtes på bladene af og til. Hvilket perfekt match? Den står nu perfekt herhjemme, og tippet er hermed givet videre.

Hvis du anskaffer dig sådan en fin sag, skal du blot være opmærksom på, at planten godt kan tabe lidt blade i starten til den har vænnet sig til omgivelserne. Vi snakker et par blade om ugen, så du skal ikke være bange for den pludselig er helt pillet.

Den fine messing-potte er fra Bloomingville og kan købes hos Magasin fysisk og online her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Tyvstart nu: 25% på alle plakater!