Vidunderlige spejle med individuelle udtryk – &ARTICLE
Sådan gør du: Plant stiklingen

Vidunderlige spejle med individuelle udtryk

spejle


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Måske har du allerede læst vores guide her til, hvorfor du skal bruge spejle i din indretning, men ikke kunne finde det helt perfekte spejl, som hverken er for kedeligt eller for specielt til, at det passer ind hjemme på dine egne vægge. Vi kender i hvert fald godt til dén problematik, og har derfor fundet et par løsninger her til spejle, som hverken er for kantede og specielle eller alt for kedelige og normale.

Mirror box fra WOUD
woud

Denne fine sag fra WOUD har fundet vej til vores virtuelle indkøbskurv rigtig mange gange; men hver gang har den desværre også fundet vej ud igen, da vi mangler et par centimeter i entréen, hvor den jo passer helt perfekt ind grundet dens funktionaliteter, til at vi kan få mast den ind og det stadig ser godt ud. Vi må derfor have den til gode, når vi engang har fået andet tag over hovedet. Heldigvis er det et tidsløst design, som vi ikke forventer forlader boligbilledet lige foreløbig.

Mirror Box er ret unik, fordi spejlet kan flyttes rundt i den medfølger holder som man vil, og ligeledes kan de små opbevaringsbokse, som kan bruges til både nøgler, planter og diverse små dingenoter, du ikke kan finde plads til. Du har hele tiden mulighed for at skabe et nyt udtryk, og dét gør den til en klar favorit hos os. Har du plads på badeværelset er den også helt perfekt hertil!


Ella spejl fra Ellos

b-3

Det er ikke svært at finde spejle med mærkelige former og størrelser; men det er svært at navigere rundt i junglen af de pæne slags ;) Dette spejl fra Ellos er dog et af de meget finere slags, som ikke hører til den traditionelle type af spejle. Vi faldt over det hos vores bloggerkollega Emiliblog forleden, og har siden da kigget en del gang på det. Lige nu overvejer vi bare, hvor dælen vi skal hænge det, hvis vi kommer til at shoppe det hjem.


Traditionelle spejle med et twist

aytm

AYTM har af alle dage været et af vores absolut favoritbrands, når vi snakker smukt interiør (du kan læse mere om brandet her). Og det er altså ingen undtagelse, når det kommer til deres spejle, som de i den grad også har styr på! De formår at tage de traditionelle former og give dem nyt liv med farve i glasset. Vi er ret vilde med det runde og det kvadratiske i rosa, og tænker det kunne se ret godt ud på en mørk væg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Sådan gør du: Plant stiklingen