Broste Copenhagen satser: Ny møbelkollektion

broste_1

Vi kender dem for deres stribede, nordiske design på tallerkner, fade og krus; Broste Copenhagen.

For noget tid siden fik vi nyheden om, at Broste Copenhagen her til efteråret ville være klar med deres første møbelkollektion – et kvantespring væk fra de ellers populære keramiske produkter, der har været ikonet og kendetegnet for Broste Copenhagen så langt tilbage, som vi husker. Og nu er den her altså, møbelkollektionen.

h_broste_av171191

Kollektionen består af stole, sofaer (med og uden chaise lounge), lænestole og fine puffe i velour-toner fra det neutrale til det mere farverige i god kvalitet. Priserne er egentlig ganske fine; fra 2.990 kroner for en puf til 9.990 for en sofa – den dyreste af dem vel at mærke.

Personligt må vi nok erkende, at vi havde forventet lidt mere fra Broste. Der er ingen tvivl om, at det er nogle yderst fine produkter, og de passer godt ind i det skandinaviske hjem; velour er stadig populært, men vi savner lidt innovativ tænkning i denne kollektion. Når man går fra keramik til møbler, forventer vi at der er mere knald og nytænkning bag det, man laver. Vi synes, desværre, specielt stolene er set andre steder og ikke kommer med så meget nyt til den danske designscene; og det er jo brandærgerligt, når nu Broste har muligheden for det.

h_broste_av171159

Nytænkningen er dog ikke helt forladt, og vi opdaterer ikke om nyheder her på &ARTICLE, som vi ikke har noget positivt at sige om. For selvom vi ikke synes stolene er det nyeste, vi har set, så vil vi gerne give virtuelle skulderklap til Broste for deres nye fine puffe, som I ser herover. Vi ser lidt nytænkning her i form den mere fladmaste puf; tillad os at kalde det en flot flyder :)

De velourpuffe vi har set indtil nu har gerne været lidt for små til at have en funktion udover at være Instagram-venlige, eller for store og bombastiske (både i pris og udseende). Broste kommer her med en puf, som bevæger sig på en hårfin balance; den er både smuk, enkel, fornuftig pris taget brandet i betragtning, og så har den en funktion udover at være pæn.

h_broste_av170898

Den nye kollektion lander til efteråret og alle produkterne kommer i velour i farverne; grå, brændt rødbrun og navyblå. Hvad synes du om den nye møbelkollektion?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *