Om den fineste reol & en funktionel plante – &ARTICLE
Fine, feminine toner fra AYTM

Om den fineste reol & en funktionel plante

homeish


Annonce for Homeish


Wow.. Ikke? Bare wow! Hvis I følger med på Daniels Instagram her, har I måske allerede set ovenstående (utroligt smukke) reol, som vi fik ind ad døren lige inden vi tog på ferie i forrige uge, som allerede har fået en helt central plads i vores indretning, fordi den gør noget godt for rummet – ja, egentlig noget godt for hele lejligheden!

Københavns nye interiørperle
I Sydhavnen blomstrer det; både med nybyggerier og små parker, men også med lækre butikker, som ser dagens lys. En af disse er Homeish; en fin ny interiørperle, som byder på håndplukket interiør af den fineste slags – heriblandt reolen fra mærket Nordal herover, som kommer i et lækkert guld-finish med glasplader. Ligeledes er terrariet fra Homeish, og det kan I læse meget mere om længere nede i dette indlæg. Det er nemlig ret smart (og ikke mindst rigtig pænt!).

Vi har i en rum tid manglet en form for reol, som kunne rumme nogle af vores grønne venner og små accessories, men som samtidig ikke var alt for høj og gerne måtte være lidt et kunststykke i sig selv; altså en god kombination af funktionalitet og lækkerhed :) Lige som vi bedst kan lide det. Derfor er denne reol fra Nordal helt perfekt hjemme hos os. Reolens design i sig selv er kantet men minimalistisk, så den kan stå i de fleste hjem og give lidt personlighed.

Butikken ligger som sagt i Sydhavnen og har åbent alle ugens dage, så der er rig mulighed for at komme forbi deres inspirerende univers og få købt nogle flotte ting med hjem!

homeish_2

Vores styling af reolen fra Homeish
Der findes selvfølgelig utallige måder, man kan style en reol på, og der er intet rigtigt eller forkert, men hvis du alligevel godt kunne bruge et tip eller to, så deler vi gerne ud af dette. Reolen her er 126 cm høj, så en god mellemhøjde for en reol at være. Vi har derfor valgt både at have et billede på væggen over og planter, samt plakater på gulvet omkring, så der ikke er for meget “luft” i bunden af rummet. Derudover har vi stylet reolen med forskellige typer af grønt, for at give lidt spil og noget liv, men også fordi den grønne farve går super godt til reolens guld-finish.

Har du ikke så mange planter, kan du for eksempel style den med brunlige nuancer for et mere nedtonet og maskulint look, mens du med lyserøde accessories kan skabe et mere feminint og spraglet look.

homeish_4

Funktionelt og flot øko-system på glas
Dette virkelig fine lille bonsaitræ i et glas er fra mærket Green Factory, og forhandles eksklusivt hos Homeish i Danmark. Terrariet er en form for økosystem, der driver sig selv, så du skal ikke rigtig pleje det. Ja, du hørte rigtigt – ingen pleje :)

Ved hjælp af fotosyntesen driver det lille træ indeni nemlig sig selv; om dagen hvor det står i lys (ikke direkte sollys), opvarmes glasklokken og danner kondens i glasset, som det lille træ så suger til sig om natten, hvor det er mørkt og skal gå i dvale. Den selvvandende funktion gælder i 4-8 måneder alt efter omgivelserne, og først herefter skal planten i glasset have lidt vand. Når mossen begynder at blive lidt kedelig at se på, og du ikke længere observerer kondensvand, ved du det er tid til at give træet en sjat vand – og helst regnvand, som i øvrigt også er bedst for alle dine andre planter.

Udover sin smarte selvvandende funktion, så er det lille træ i sin glasklokke et meget dekorativt item, og kan passe ind i vindueskarme (bare pas på den direkte sollys), såvel som på reoler, hylder og i klaser på bordet, hvis du køber forskellige størrelser.

homeish_3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Fine, feminine toner fra AYTM