Dette har vi købt fra Søstrene Grenes nye kollektion

sg_1

Det er efterhånden lidt tid siden, jeg fik tilsendt Søstrene Grenes nye kollektion til mail-indbakken, og selvom jeg ikke var helt oppe at køre over tingene, måtte jeg alligevel forbi efter arbejde for nogle timer siden, da kollektionen landede i landets butikker i dag, og smugkigge lidt. Man er vel lidt nysgerrig!

img_5887

Jeg må sige, at denne gang er virkeligheden bedre end billederne og de små produktbilleder i kataloget, jeg havde fået tilsendt, og derfor røg der også lidt med hjem til Søstrene Grene-samlingen. Egentlig ville jeg gerne have lidt flere ting i kurven, men det er begrænset, hvor meget man kan slæbe hjem på gåben. Jeg fik dog alligevel hapset disse to fine puder I ser ovenfor i en mørk antracitgrå og en lysegrå farve. De har nogle fine mønstre, som I nok kan fornemme, og så er de i overraskende god kvalitet taget prisen på 68,00 pr. stk. i betragtning. De kan også fåes i andre farver og kvadratiske til 58,00 kroner.

sg_2

Derudover fik jeg købt to terrazzo-fade med hjem (læs mere om terrazzo-trenden her). Et stort til 74,40 kroner og et lille til 34,40 kroner. Perfekte til serveringer som tapas, sushi og lignende, men også helt perfekte som pynt og underlag til små nipsting.

Har du fået fingrene i dine favoritter? :)

sg_3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *