Boligreportage: Grafisk designer og blogger, Katarina Natalie – &ARTICLE
Er dit badeværelse ikke indbydende?

Boligreportage: Grafisk designer og blogger, Katarina Natalie

kn_1

Vi elsker smukke hjem! Særligt dem, der oser af personlighed – og det må man sige, at Katarina Natalies hjem gør.

Katarinas hjem emmer af råstyrke, genbrug og minimalisme; alt sammen forenet i en meget hårdfin balance ved hjælp af et hav af DIY-projekter, Katarinas sans for farve- og materialesammensætning og personlige genstande. Velkommen indenfor!

kn_6

For at komme endnu tættere på Katarina og i særdeleshed hendes hjem, har vi stillet hende nogle spørgsmål omkring boligindretning, hendes take på det og lidt mere. Come along :)

3 hurtige: 

1) Pænt eller praktisk?
Altså jeg er ikke særlig praktisk anlagt som person, så det må være pænt…

2) Sterilt eller farverigt?
Jeg er ikke så farverig i min indretning, men synes bestemt heller ikke det er sterilt. Monokromt eller ensfarvet er nok mere passende. Haha.

3) Nyt eller genbrug?
Helt klart genbrug!

kn_5

Hvordan vil du beskrive dit hjem?
Personligt og råt er nok de ord som passer bedst, vil jeg tro. Det betyder meget for mig at mit hjem er hyggeligt, og er et sted jeg har lyst til at bruge og slappe af i.

Følger du nogle bestemte trends?
Næeh, det gør jeg ikke rigtigt. Jeg bliver meget inspireret og synes mange stilarter er fede, og så kan jeg selvfølgelig blive påvirket på de sociale medier, men jeg føler mig mest tryg ved at følge min egen stil.

kn_2

Hvor får du inspiration til dit hjem?
Jeg elsker Pinterest og Instagram. Der finder jeg ofte inspiration.

Hvad er du særligt glad for ved dit hjem?
Mine mange DIY-løsninger er jeg ret glad for. Jeg elsker den begejstring folk viser når de kommer indenfor døren, og ser alle de hjemmelavede ting. Tingene plejer at være gode samtaleemner, og så elsker jeg hvis de kan inspirere folk.

kn_3

Når du fornyer dit hjem, hvor finder du så typisk dine nye items?
I genneren! Jeg elsker genbrugsshopping, og køber sjældent helt nye ting. Hvis jeg skulle nævne et par steder, så er jeg kan jeg næsten altid finde noget i Urban Outfitters og på eBay!

Hvad er dit bedste tip til indretning?
Gør det personligt(!) og at man skal købe de ting man elsker og som følger ens stil, i stedet for at købe en bestemt vase/sofa/lampe som er populær lige nu, som man sikkert bytter eller sælger igen, når den ikke er trendy mere.

kn_7

Vil du lære Katarina endnu bedre at kende, kan du følge med på hendes egen blog, katarinanatalie.dk. Og har du brug for inspiration til dit næste DIY-projekt, har Katarina hele 51 rå projekter til dig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Er dit badeværelse ikke indbydende?