Fine røgfarvede glas fra Broste Copenhagen – &ARTICLE
Vi skal flytte - drømmen om den perfekte lejlighed!

Fine røgfarvede glas fra Broste Copenhagen

broste_1

Flere gange har vi nævnt, at vi tror på røgfarvet glas bliver en endnu større succes i 2018, end det allerede har været i 2017 – og der ud til at holde stik.
Blandt andet har Broste Copenhagen lanceret en fin smoke-kollektion i deres AW17 kollektion; en kollektion som på mange måder følger nutidens trends men samtidig ikke er for begrænset til enkelte stilarter.

Kollektionen består af både vand-, rødvins- og hvidvinsglas samt forskellige karaffler – alle med den fine røgfarvede bund, som passer til både den stilrene opdækning og den lidt mere spraglede. Vi er ret sikre på at alle delene kommer til at se fine ud hjemme hos os :)

Udvalgte dele af kollektionen kan købes hos APATO – en nyåbnet shop, der forhandler glas og keramik. Hvis I læser med hos vores bloggerkollega Emiliblog, har I sikkert allerede stødt på shoppen, da det er hende og hendes mand Casper, der også startede Just Spotted i sin tid, som står bag den nyåbnede shop.

broste_2 h_broste_av170585

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Vi skal flytte - drømmen om den perfekte lejlighed!