Det hotteste bolig-hack – &ARTICLE
20% rabat på den populære lightbox (og en masse andre lamper)

Det hotteste bolig-hack

glasvaeg

En trend som i den grad stormer frem i det skandinaviske boligbillede er rustikke jernvægge med store glaspartier – og vi forstår i den grad godt hvorfor! For udover at være utrolig flot, så er det super funktionelt også; et keyword som meget godt beskriver det snart forgangne år samt det kommende år, når vi snakker boligtendenser.

Med en new yorker-inspireret glasvæg har du mulighed for at skabe et eksklusivt look i dit hjem, og så er det den helt perfekte måde at dele et stort rum uden at risikere udfaldet bliver to små lukkede rum. For eksempel som herover, hvor man har brugt væggen til at skabe et lyst og åbent soveværelse. Ufatteligt smukt og lige ind i vores ånd.

Dette er dog desværre ikke en trend, som vi vil råde jer til at kaste jer ud i; det kræver utrolig præcision og ikke mindst viden om håndværk, som er udover de flestes grænser. Søg derfor hellere professionel hjælp, hvis du ønsker at få New York ind i det hjem. Om ikke andet er det alle pengene værd :)

4 kommentarer

 • May

  Det er det bedste vi har fået gjort ved vores hjem – men det kræver nemlig en prof smed – men så får man virkelig også et fiiiiiint hjem, altså 🙌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Amen, vi bliver simpelthen nødt til det på et tidspunkt! Kan være vi lige hiver fat i dig, når vi tager skridtet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så flot, men det er helt umuligt at opdrive et firma i DK der kan lave sådanne løsninger til en fornuftig pris(?) :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Ja, desværre! Mange laver dem i DK efterhånden, men det er desværre ret pebret :(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

20% rabat på den populære lightbox (og en masse andre lamper)