Det hotteste bolig-hack

glasvaeg

En trend som i den grad stormer frem i det skandinaviske boligbillede er rustikke jernvægge med store glaspartier – og vi forstår i den grad godt hvorfor! For udover at være utrolig flot, så er det super funktionelt også; et keyword som meget godt beskriver det snart forgangne år samt det kommende år, når vi snakker boligtendenser.

Med en new yorker-inspireret glasvæg har du mulighed for at skabe et eksklusivt look i dit hjem, og så er det den helt perfekte måde at dele et stort rum uden at risikere udfaldet bliver to små lukkede rum. For eksempel som herover, hvor man har brugt væggen til at skabe et lyst og åbent soveværelse. Ufatteligt smukt og lige ind i vores ånd.

Dette er dog desværre ikke en trend, som vi vil råde jer til at kaste jer ud i; det kræver utrolig præcision og ikke mindst viden om håndværk, som er udover de flestes grænser. Søg derfor hellere professionel hjælp, hvis du ønsker at få New York ind i det hjem. Om ikke andet er det alle pengene værd :)

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *