Sådan øger det rigtige køkken din livsglæde og -kvalitet – &ARTICLE
Det hotteste bolig-hack

Sådan øger det rigtige køkken din livsglæde og -kvalitet

gram_12


Annonce for GRAM


Hjemmet er vores base. Det er her, du slapper af. Det er her, du lader op. Det er her, du skaber en masse gode minder med mennesker, du holder af. Og det er her,
du bruger det meste af din tid. Ude godt – hjemme bedst!

Ligeså vel som valget af din seng er vigtig, fordi du sover i den mange timer om dagen, din stol i arbejdsværelset skal understøtte din ryg og opbevaring er vigtigt, fordi det skaber ro og overblik i din hverdag, så er køkkenet en helt elementær del af din livsglæde. Det kan måske lyde lidt voldsomt, men det er ikke desto mindre vores holdning. Hvis du ikke har det rigtige køkken med det rigtige udstyr, som sørger for at opbevare dine madvarer ordentligt og forsvarligt, samt en ovn og et komfur som kan tilberede din mad til perfektion, så kan det gå udover din pengepung og din livsglæde på sigt.

skaermbillede-2017-10-17-kl-21-08-01

De fleste af os har nok prøvet at åbne køleskabet og opdage, at de madvarer der er i køleskabet, som ellers skulle kunne holde sig til næste uge, ikke er noget værd, fordi dit køleskab ikke fungerer helt optimalt. Det er mildt sagt pisseirriterende og det kan nemt føre til en irritation som skaber vrissen af hinanden i familien, fordi tidsplanen skrider og pengepungen bliver belastet over at skulle købe nye madvarer. Og de fleste af os har haft (eller har måske stadig) en ovn, som skal håndteres helt specielt for at fungere korrekt; for eksempel skal vores nuværende ovn stå tændt en god rum tid for at være ordentlig varm, den kan ikke gennembage bagekartofler og kager er helt håbløst med mindre man er vild med flydende kage, der har sprød skorpe ;) Jovist, man lærer at leve med det, men for dælen da hvor er det irriterende – og uanset hvordan vi vender og drejer det, så bruger vi altså vores køkken i en sådan grad, at det skal være i orden, hvis det ikke skal tage på vores livsglæde i længden. Eller hvis vi ikke skal leve af takeaway – men det er jo heller ikke helt sundt.

I samarbejde med GRAM fortalte vi forleden, at vi skal flytte under nyt tag, som blandt andet byder på køkken/alrum med de lækreste hårde hvidevarer fra GRAM, masser af plads og ikke mindst en lækkerheds-feeling, som ikke kan andet end gøre en i godt humør. Det kan du læse mere om her.

gram_still_08_red

Det er måske ikke alle, der har mulighed for at få dét, og ej heller alle, der føler behov for et stort køkken med hårde hvidevarer, der har en masse smarte funktioner. Men en ting er fælles for os alle: vi ønsker produkter som fungerer efter hensigten, og hvor vi ikke skal bruge unødvendig energi eller penge på at rette op de fejl, som der nu måtte være med vores hårde hvidevarer. Tilmed er du med GRAM garanteret et klassisk design, som passer til stort set alle køkkener – et design som er fuldstændig tidsløst samtidig med, at det emmer af personlighed med sine smarte funktioner og lækre detaljer.

Og det er netop her GRAM kommer ind i billedet; uanset dit behov, så vil vi gerne garantere dig, at du kan finde en ovn, et køleskab eller en opvaskemaskine, som opfylder dine behov, der har en fair pris, og som vil øge din livsglæde på sigt. Med sine 116 år på bagen har GRAM om nogen specialiseret sig i at levere produkter til  lige netop dit køkken, som gør hverdagen sjovere og lettere. Og det er jo i virkeligheden det vi allesammen søger efter – glæde og tid.

Som du kan se i videoen her, hvor vores bloggerkollega inviterede andre bloggere på mad, så er der ingen tvivl om at det rette køkken og god mad giver smilerynker :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Det hotteste bolig-hack