5 lamper på ønskelisten – &ARTICLE
Utrolige nyheder fra danske Louise Roe

5 lamper på ønskelisten

lamper_5


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Dagene bliver kortere – eller i al fald antallet af lyse timer gør – og det er vist på tid med lidt mere lys. Vi er på intens lampejagt for tiden, da vi både skal have noget mere lys, men også skal finde nogle lamper, som passer til vores nye lejlighed. Herunder er vores 5 favoritter, som er sat på ønskelisten.

skaermbillede-2017-10-25-kl-11-26-22

Super fin pendel fra House Doctor, som er perfekt både til kontoret, i hjørnet i stuen eller over spisebordet. Lyset kan justeres alt efter, hvilken type pære der er i – så du kan have hyggebelysning eller et stærkere lys til for eksempel på kontoret. Kan købes hos Room21 her.


skaermbillede-2017-10-25-kl-11-27-17

Superfin fjerpendel fra VITA. Herover ser den ret godt ud i stuen, men vi havde lidt tænkt, at den skulle hænge i soveværelset, da den tilfører noget enormt hyggeligt til rummet. Kan dog også sagtens fungere på et børneværelse grundet dens cuteness-factor ;) Kan købes hos Room21 her.


skaermbillede-2017-10-25-kl-11-27-53

Sindssyg smuk pendel fra Norhtern Lightning, der giver køkkenet et eksklusivt touch. Kan matches med træborde, metaller og højglans, så passer til lidt af hver. Kan købes hos Room21 her.


skaermbillede-2017-10-25-kl-11-29-01

Endnu en fin en til soveværelset, dog i den lidt dyre ende: Den seje og unikke månelampe fra BXXLGHT. Kunne være så flot over sengen på en mørk væg eller til at stå på sengebordet ved siden af sengen. Også ret fin til børneværelset – men til prisen er den nok god at hænge højt, så de små ikke får fingre i den ;) Kan købes hos Room21 her.


skaermbillede-2017-10-25-kl-11-29-34

Sidste lampe på ønskelisten er den stilrene og lidt finurlige bordlampe fra FLOS. Passer super fint til stuen ved sofaen eller til et dekorationsbord i hjørnet af stuen. Også en lampe i den lidt pebret ende, men virkelig smuk! Kan købes hos Room21 her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Utrolige nyheder fra danske Louise Roe