Da jeg smadrede en vase til 3.500 kroner – &ARTICLE
Nyheder fra Amanda Lilholt

Da jeg smadrede en vase til 3.500 kroner

echasse

Husker I ovenstående flotte echasse vase fra MENU? En gave jeg fik af Jacob for nogle måneder tilbage, som simpelthen var så fin i vores spisestue – både med og uden blomster i. En af jer spurgte forleden på Instagram om vi havde solgt vasen igen, fordi den aldrig var på mine billeder. Sagen er den, at vi ikke har solgt vasen, men der skete det – meget tragiske vel at mærke – at jeg tabte vasen i forbindelse med at skulle rengøre den. Og dér lå den. Midt på gulvet i atomer. 3.500 kroner splintret fuldstændig.

Hurtigt får man tanken; kan jeg mon lime det hele sammen? Men det var vist mere optimistisk end realistisk, og jeg måtte nok sande, at jeg hellere må gribe knoglen, ringe til Jacob og fortælle den knap så spændende nyhed. Han bed sig vidst lidt i tungen i den anden ende af røret, mens hans meget forsigtigt fik sagt “Bare der ikke skete dig noget”. Om han mente det lige i øjeblikket er jeg lidt i tvivl om ;)

menu-space-21868

Så ja. Det er simpelthen derfor den kære echasse vase ikke har været at spotte længe. Jeg var dog så heldig, at min forsikring tog den, så vi har faktisk i sidste uge købt både en ny stor og den helt lille vase (serien er nemlig blevet udvidet med en mellemstørrelse, en lille vase og en skål). Så alt endte lykkeligt alligevel.

2017-08-22_menuspace105537

Køb her: Vase (stor) // Vase (mellem) // Vase (lille) // Skål

Fotos: MENU, PR

2 kommentarer

 • Pyh, jeg er en kæmpe klodsmajor – tør slet ikke tænke på hvor mange penge jeg har ødelagt for igennem tiden. Jeg har særligt en svaghed for at smadre elektronik..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Haha, det kan blive ret dyrt i længden ;) Husk en god forsikring!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Nyheder fra Amanda Lilholt