Se vores nye sofabord – &ARTICLE
Nyhed fra fermLIVING: Puffen har fået nyt liv

Se vores nye sofabord

beton-1

Omsider skete det, at vi blev enige om vores nye sofabord. I forlængelse med, at vi flytter (har du endnu ikke læst dette – så kan du høre mere her), har vi valgt at udskifte vores nuværende sofabord med et nyere, som er større og har et nyt look. Først var der tale om, at vi måske skulle lave vores eget, men idéen blev egentlig ret hurtigt droppet igen, og vi gik derfor på jagt online.

Vi har vendt alt fra træ til marmor – men er endt op med et sofabord i beton-look. Det er ikke beton, men ligner, så det vejer heller ikke 300 kg, hvilket nok er meget klogt ;) Det er fra Jysk og koster kun 599 kroner. Så er der også råd til, at man kan skifte det ud, når man er træt af det igen.

Beton er fantastisk til at bryde de rene linjer i et hjem, og er tilmed godt til at få noget koldt ind i hjemmet, hvis man har mange farver eller varmere og mørkere møbler. Det kommer til at se knaldgodt ud til vores blå sofa! Herunder er der lidt flere lækre produkter med beton-finish, som passer ind i de fleste hjem.

beton-2

Vase MENU // Ur HOUSE DOCTOR // Sofabord JYSK // Krus HOUSE DOCTOR // Lampe MENU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Nyhed fra fermLIVING: Puffen har fået nyt liv