Drømmen om den perfekte lejlighed: Miljørigtigt badeværelse – &ARTICLE
Se vores nye sofabord

Drømmen om den perfekte lejlighed: Miljørigtigt badeværelse

styling_ifo_spira


Annonce for IFÖ


Spørger I os, så indeholder dette indlæg billeder af det, som nærmer sig det perfekte badeværelse. Over den seneste tid har vi fortalt jer om IFÖ Spira og vores begejstring over serien, da den både sparer på vandet, budgettet og rengøringsposten. Nu har vi så haft serien i hænderne og fået lov til at slå os løs i IFÖs showroom i Albertslund, hvor vi har stylet vores badeværelse helt som vi kunne tænke os det… eller faktisk hele tre badeværelser, for vi kunne ikke dy os nu, hvor der var så mange pæne og forskellige opstillinger at give sig i kast med ;)

ifo_1_finalifo_final_2ifo_final_3

Vi tog alle vores yndlingsting under armen (eller nærmere i en masse store IKEA-poser), shanghaiede en taxa og drog mod IFÖs smukke lokaler. I realiteten burde man jo gøre sådan hver gang man skal foretage sig et større køb; tage sofabordet og puderne med sig, når man køber ny sofa, dynebetrækket og puderne med, når der skal købes ny seng osv. Det er nok dog lidt omstændigt i længden.

IFÖ Spira serien har store, flotte flader – men uden at det fylder mere end højst nødvendigt – som giver plads til en plante, en sæbe og lidt andre ting, som man nu har behov for ved siden af vasken.

ifo_final_6 ifo_final_10 ifo_final_13 ifo_final_7

Derudover er der rig mulighed for opbevaring; du kan vælge de store skuffer med masser af plads til lidt af det hele, eller vælge skuffer som har små rum opdelt i skufferne, så tingene ikke roder rundt og har hver sin plads. Valget er dit; der er noget for en hver smag og ethvert behov.

ifo_final_5 ifo_final_8

Til de lidt mindre badeværelser, er der også lavet nogle helt fantastiske smalle skabe, som kan opbevare lidt af hvert uden at det tager gulvplads og fylder mere end allerhøjst nødvendigt. Vores nye lejlighed, som vi overtager til februar har generelt store rum, men badeværelsespladsen er ikke den største, så her skal vi have udvalgt os vores favoritskab, så vi kan få plads til opbevaring men samtidig beholde gulvpladser på de få kvadratmeter.

gifmaker-org_racd3c ifo_final_12

Bor du i nærheden af Albertslund og overvejer du at få et nyt badeværelse eller har brug for lidt ny inspiration, så kan vi på det kraftigste anbefale dig at tage et kig forbi IFÖs showroom. Det ligger på Roskildevej 16 i Albertslund, og der sidder kundeservice klar til at tage imod dig og besvare spørgsmål :)

Hvad synes I om vores styling? Ville I have gjort det anderledes?

6 kommentarer

 • Janni

  Ser fint ud. Hvor er badekar og toilet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Jeg må liiige hive fat i min kæreste.. Sådan skal vores nye badeværelse se ud!!!! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Haha, det lyder som en fantastisk idé ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ej hvor er det bare utrolig pænt! Jeg er især vild med de første billeder. Wow! Sådan et badeværelse gad jeg godt have :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Tak Christine! Vi synes også selv, det er ret fint :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Se vores nye sofabord