10 lækre budgetsofaer med et eksklusivt look – &ARTICLE
Trend: 12 flotte & farverige salon-puder

10 lækre budgetsofaer med et eksklusivt look

sofa_front


Annonce for Zaplo


Fordælen det er dyrt at flytte. Vi har efterhånden udset os lidt for mange ønsker til den nye lejlighed, og det er som om det hele bliver mindre og mindre realistisk, når vi sammenholder priserne med bankkontoen ;) Men er det ikke sådan det skal være? Med plads til at drømme.

I forbindelse med, at vi snakkede om valg af sofaer, som indtil videre er faldet på sofaen fra MENU, der koster lidt under 30.000 kroner, er der nogle stykker, der har spurgt, om vi ikke vil komme med billigere alternativer til sofaer, som ikke koster spidsen af en jetjager men stadig er flotte og har en eksklusiv feeling. Og dét vil vi gerne; for vi indrømmer blank, at det er næsten hul i hovedet at bruge så mange penge på en sofa – men den er jo pæn.

Vi har derfor her fundet 10 sofaer som vi mener har et fedt eksklusivt look, men som alle koster under 10.000 kroner, og derfor er til at betale. Nummer 1 fra Sofakompagniet har vi selv været mega forelskede i, og man sidder godt i den – hvilket jo er det vigtigste.

1. Sofakompagniet // 2. ILVA // 3. ILVA // 4. Broste Copenhagen // 5. IKEA x HAY // 6. ILVA // 7. Broste Copenhagen // 8. ILVA // 9. ILVA // 10. Nordal

 

gifmaker-org_fmrix4

Indlægget er sponsoreret af Zaplo, som kan være en hjælp, når man skal kigge på sofaer. Du kan læse mere om Zaplo her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Trend: 12 flotte & farverige salon-puder