Det store sofadrama: Vi har ændret mening – &ARTICLE
Black Friday must-haves

Det store sofadrama: Vi har ændret mening

broste_sofa_1

Du har måske læst med herinde, at vi fandt den perfekte sofa som skulle pryde vores nye lejlighed, når vi flytter til februar. Hvis ikke, så kan vi kort fortælle, at vi faldt over denne smukke GODOT-sofa fra MENU, og besluttede os for, at vores nuværende sofa skulle skiftes ud med denne, når vi skulle flytte i det nye år. Den beslutning har vi haft længe, men efter at vi fik taget et nærmere kig på møbelkollektionen fra Broste Copenhagen, som vi også skrev om her, må vi erkende, at vi har forelsket os lidt mere i en anden sofa. Med et bankende hjerte for indretning og design, så føler man helt, at man er utro eller er gået bagom ryggen på sin særlige udvalgte sofa, haha ;)

Den kvikke læser vil bemærke, at sofaen fra Broste Copenhagen faktisk er en del af den møbelkollektion, som vi ikke just var begejstret for, da vi omtalte den her på &ARTICLE tilbage i august. Stolene synes vi stadig trænger til lidt nytænkning, men sofaerne er en anden sag. De er meget finere, når man ser dem foran sig, end man kunne forestille sig. Vores valg af nye sofa er derfor faldet på den nedenstående flotte sag i den blå farve. Den passer tilmed perfekt i den nye lejlighed, fordi vi har leget med tanken om at stille sofaen ude i rummet og ikke op ad væggen, og her er den delvist åbne ryg perfekt!

Er du også forelsket i sofaen kan du få fingrene i den her: CARAMEL // MAGNET // INSIGNIA BLUE

broste_sofa_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Black Friday must-haves