Julen nærmer sig: Inspiration til et funklende (og billigt) julebord – &ARTICLE
Det store sofadrama: Vi har ændret mening

Julen nærmer sig: Inspiration til et funklende (og billigt) julebord

tchibo_front


Annonce for Tchibo


Julen nærmer sig med hastige skridt, og der er allerede under en måned til, at vi sidder rundt om det store bord med dem vi holder allermest af. For første gang er jeg i sådan rigtig julestemning inden vi rammer december – det er lidt af en sensation i sig selv. I weekenden spiste vi æbleskiver, pebernødder og vaniljekranse, mens vi drak varm kakao og fik pakket de første julegaver ind.

tchibo_2 c5

I samarbejde med Tchibo har vi pyntet et flot og funklende julebord til ingen penge! Er det ikke bare fint og julet? Hvis I ikke har hørt om Tchibo før, så er det ikke fordi, I ikke har været online og følger med; Tchibo er en stor tysk webshop, der sælger en masse tøj og ting til boligen. De er netop trådt ind på det danske marked, og tilbyder nu en masse fine boligartikler – både sæsonvarer til julebordet for eksempel og tidsløse items – til gode priser.

c4-2 tchibo_1

Vi har dækket vores julebord med denne løber, disse fine stager i glas, som både kan bruges til fyrfadslys og stearinlys samt julekugler i flere størrelser. Kopperne med den varme kakao er også fra Tchibo og passer perfekt ind i guld-temaet. Grenene og gran er fra moder-natur og julegodterne fra Karen Volff; vi er ikke de store bagetyper på dén front ;)

Udover fine ting til julebordet, kan du også finde en masse andet julepynt til juletræet og til at hænge i vinduerne og stille rundt omkring i dit hjem for at give en dejlig stemning. Se mere her.

tchibo_3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Det store sofadrama: Vi har ændret mening