Så meget gør et tæppe for stuen + julegaveinspiration – &ARTICLE
Julen nærmer sig: Inspiration til et funklende (og billigt) julebord

Så meget gør et tæppe for stuen + julegaveinspiration

ellos_stue


Annonce for Ellos Home


Er du klar over hvad et tæppe, en puket blomster og et par pæne puder kan gøre for din stue? Man tror næsten, det er løgn, men det kan betyde alverden! Tit er de store forandringer faktisk de billigste; det er bare de færreste, der ved det. Se eksempelvis vores stue herunder. Vi er klar over lyset også spiller ind, men vi vil gerne væde med, at størstedelen – hvis ikke alle – synes vores stue er pænere, mere indbydende og ikke mindst personlig og hyggeligere nu i forhold til før. Vi er i hvert fald glade for det og selvom vi godt vidste, hvad et tæppe kan gøre for følelsen i et rum, så blev vi alligevel lidt overraskede!

ellos_compare

 

Derfor skal du bruge løse tæpper i din indretning
Tæpper er geniale til mange ting i din indretning – og den faste læser vil også vide, at vi tit har tæpper med i vores inspirationsindlæg til gaver, selvforkælelse og vores egne ønskelister til boligen. Det gode ved tæpper er nemlig, at de foruden kan give lidt varme til fusserne, som specielt er rart her om vinteren, også gør rummet mere hyggeligt og indbydende, samtidig med, at det samler rummet om sig.

Har man et lille rum, som for eksempel vores stue er, kan man vælge et forholdsvis stort tæppe – vi har dette i 200×300 cm fra Ellos. Det kan for nogen lyde mærkeligt, at man skal vælge et stort til noget småt, men det gør, at din stue synes større end den egentlig er, og giver dermed luft i rummet.
Har du en lys indretning og et lyst rum, kan du sagtens skeje ud med lidt specielle tæpper, sjove kanter og meget mørke tæpper, men har du en mørk indretning (eller en stor, mørk og lidt bombastisk sofa som vores), så er det en god idé med et lyst tæppe til at blødgøre og skabe kontraster.


Andre gode ting til stuen
Her op til julen tænkte vi, at det var perfekt at dele lidt flere ting, som optimerer looket i stuen uden det koster en formue – det er en perfekt julegave enten til en du holder af eller til dig selv. Ellos har et hav af fine produkter til hjemmet og der er noget for enhver smag til ethvert budget.

ellos_collage

1. Rød velourpude // 2. Vase // 3. Nude velourpude // 4. Grå velourpude // 5. Lysestager // 6. Glaskuppel // 7. Bordskåner // 8. Timeglas // 9. Kurv // 10. Fluffy pude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Julen nærmer sig: Inspiration til et funklende (og billigt) julebord