Til dig der ønsker sig det perfekte badeværelse – &ARTICLE
Inspiration til årets julegaveindpakning

Til dig der ønsker sig det perfekte badeværelse

styling_ifo_spira


Annonce for IFÖ


Hvem gør ikke det? Ønsker sig det perfekte badeværelse altså. Igennem det seneste halve år er vi i samarbejde med IFÖ kommet med inspiration og tips til, hvordan du optimerer på badeværelsesfronten. Det er klart, at desto større forbedringer, du vil have, desto flere kræfter skal der lægges i det. Men vi er dog også af den overbevisning, at et rum som badeværelset er værd at lægge kræfter og penge i. Det er så dumt et sted at spare!

Med det sagt, er der dog steder, vi synes du roligt kan spare, hvis du ikke vil have den helt store pengepung frem. Vores bedste råd er at spare på de små nips-ting, tandkruset, bademåtten, spejlet og så videre. Her kan du sagtens finde billige alternativer til samme kvalitet. I stedet synes vi du bør overveje at bruge pengene på at investere i noget interiør som holder på den lange bane. Når vi snakker interiør som toiletter, håndvaske og den slags, så er kvaliteten altså altafgørende – og det bliver alligevel ekstra dyrt på den lange bange, hvis du ikke køber noget ordentligt fra start.

ifo_1_final

IFÖ Spira er optimeret til hverdagen uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionaliteten – det fik vi for alvor at se, da vi selv stylede vores drømmebadeværelse. Toilettet er uden skyllekant i kummen, som alligevel kun er til besvær og samler snavs – det betyder mindre rengøring. Opbevaringsmuligheder med mulighed for ‘kasser’, så du bedre kan organisere dine ting. Derudover er der soft-close på skabende, clean-glasur på toilettet som gør det let an rengøre, fugtsikre materialer, vandbesparende og det bedste af det hele; en masse forskellige designs, så du kan finde dét design, som passer bedst ind i din stil! Du kan læse meget mere og se de forskellige designs her.

pb_ifo_toro_0095

Når du har interiøret på plads, mangler du blot alle de andre små ting, som er med til at gøre dit badeværelse personligt. Her er vores bedste råd til at personliggøre badeværelset:

Udfordr væggene
Selvom dit badeværelse måske ikke er det største, så kan du sagtens udfordre de klassiske hvide vægge. Vi synes for eksempel en helt mørk koksgrå eller en lys beige kan være rigtig flot og give en følelse af luksus. Er du lidt mere vild, så kan farver som blå eller lyserød give et fedt spil.

Flotte håndklæder og bademåtte
Magasin, IKEA, HM Home og Zara Home er blot nogle af de steder, hvor du kan finde ting til badeværelset, der ikke koster det hvide ud af øjnene, men hvor der samtidig er mange forskellige muligheder. Ellers kan du tage et kig på webshops; der er tit rabat at hente i form af kampagne eller hvis man tilmelder sig webshoppens nyhedsbrev. Vi er ret vilde med en naturfarvet bademåtte, og så har vi nogle fine håndklæder, som er et samarbejde mellem Magasin og Mads Nørgaard.

Spejle og planter
Et stort spejl får dit badeværelse til at synes større, og hvis du vælger noget andet end det klassiske badeværelsesspejl – for eksempel et spejl med strop, messingkant eller andre små ændringer – bringer du samtidig mere personlighed ind i rummet. Planter giver masser af liv og ved at udvælge de rigtige krukker, der understøtter din stil, sætter du sidste finger på dit helt eget personliggjorte badeværelse.

Spar på pengene
Som sagt synes vi du skal spare på pengene, når du køber mindre ting til badeværelset. Trenden skifter hurtigt, og vi skifter ud i vores hjem som aldrig før – det bliver dyrt i længden, hvis man køber den ene designervare efter den anden.

ifo_final_3 ifo_final_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Inspiration til årets julegaveindpakning