Mere end 30 favoritter: Få de sidste julegaver i hus – &ARTICLE
Preview: Her er SS18-nyhederne fra danske AYTM

Mere end 30 favoritter: Få de sidste julegaver i hus

julegaver_front


Annonce for Moodings


Hvordan er det gået med jeres julegaver? Vi er mere eller mindre færdige – både med gaverne til familie men også gaverne til os selv ;) Dem må man ikke glemme. Som I kunne se i dette indlæg, så har vi købt lidt lækre nye ting til lejligheden, men det var faktisk ikke det hele. Vi har nemlig også købt ovenstående fine mini échasse vase MENU hos Moodings.com. Måske I har læst historien om den store af samme slags vase, som Daniel tabte på badeværelsesgulvet? Ellers kan I læse det her.

Hvis I ikke er færdige med julegaverne – eller lige mangler den sidste til jer selv, så har vi her halvanden uge før juleaften fundet 33 lækre design-items frem; 11 styk under 300 kroner, 11 items mellem 300 og 600 kroner samt hele 11 produkter mellem 600 og 1.000 kroner. Der skulle derfor gerne være noget til ethvert budget. Derudover har vi prøvet at ramme udover vores egen stil, da der sikkert sidder en masse af jer på den anden side, som også kan lide andre stilarter end vi kan; det er jo det smukke ved boligindretning.

Alle produkterne bliver afsendt indenfor 2 dage – og mange af dem før, så du er garanteret at kunne nå at pakke dem ind og lægge dem under træet inden den store aften går løs.

Husk også, at du helt frem til den 21. december kan deltage i konkurrencen om et gavekort på 3.000 kroner til Moodings.com, som er en af vores absolut foretrukne webshops, når det kommer til fornyelse til boligen. Konkurrencen finder I her.

Er der ikke noget af nedenstående som falder i din smag eller passer helt spot on til julegaver, så kan du købe et gavekort på 200 kroner og opefter.

julegaver_under300

1. AYTM // 2. H. Skjalm P. // 3. AYTM // 4. L:A Bruket // 5. Louise Roe // 6. MENU // 7. AYTM // 8. MENU // 9. Frederik Bagger // 10. Nomess Copenhagen // 11. To be living


julegaver_300-600

1. MENU // 2. MENU // 3. Muubs // 4. By Wirth // 5. Bloomingville // 6. HAY // 7. Nomess Copenhagen // 8. Kähler // 9. H. Skjalm P. // 10. AYTM // 11. Nomess Copenhagen


julegaver_600-1000

1. MENU // 2. AYTM // 3. HAY // 4. Bloomingville // 5. MENU // 6. AYTM // 7. Design Letters // 8. HAY // 9. Normann Copenhagen // 10. MENU // 11. Kähler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Preview: Her er SS18-nyhederne fra danske AYTM