2017: Hold da op for et år! – &ARTICLE
Den perfekte (og meget smukke) blomst

2017: Hold da op for et år!

bd_header_img

Long time, no see :) Vi har ikke checket ind her på domænet siden 17. december 2017; af den simple årsag, vi har koblet fra, nydt julen med vores familier, haft et fantastisk nytår, og så har vi en flytning lige rundt om hjørnet, som der skal styr på det. Men på den anden side af den 1. februar er vi klar til at give den fuld gas igen, og vi håber I fortsat vil følge med.

Vi kan dog ikke checke ind her med vores første indlæg i 2018 uden at berøre det forgange år, som på rigtig mange måder i vores liv har været et helt forrygende år – specielt på blogfronten. Vores blog er jo stadig en af de nyere boligblog i Danmark, da vi først startede den op i november 2016 og af samme årsag har forventningerne også været minimale – men det har åbenbart været helt uden grund.

Hvis vi må have lov at prale lidt – for vi eddermame stolte – så var 2017 året, hvor &ARTICLE toppede i trafik; i det sene efterår ramte vi intet mindre end 40.000 unikke besøgende på månedsbasis. 40.000 (!) der har været herinde og læse på 30 dage er jo vanvittigt. Af hjertet tak for det! I det forgange år har har vi også lavet en masse seje samarbejder; vi har blandt andet teamet op med Grohe, Philips, Ifö, GRAM, Homeish, Moodings og Ellos. Vi er virkelig glade for, at samarbejdspartnere lægger deres identitet i vores hænder og beder os formidle deres historier. Det sætter vi en stor ære i, og det glæder os, at I også synes det er spændende at læse om!

På den private front har 2017 budt på underskrift af lejlighed, som vi som sagt overtager her lige om lidt. Et skridt som vi håber og forventer kommer til at give bloggen et nyt pust. Vi glæder os til at dele hele projektet med jer.

Endnu engang tak for et fantastisk 2017 – vi er hammerstolte og glade for, at I vil læse med her på domænet, og vi håber I forbliver her i 2018, hvor der vil komme endnu mere inspiration, endnu mere boligindretning – og en helt del mere fra vores private indretning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Den perfekte (og meget smukke) blomst