Moodboard til vores nye lejlighed: Stuen – &ARTICLE
2017: Hold da op for et år!

Moodboard til vores nye lejlighed: Stuen

stue_moodbard

Om intet mindre end 25 dage sidder vi omgivet af flyttekasser, nymalede vægge, splinternyt køkken og formentlig med et glas rødvin i hånden efterfulgt af et kys og en masse smil. Vi overtager vores nye lejlighed, og glædes-sommerfuglene har så småt meldt sin ankomst. Det bliver nok hurtigt afløst af diskussioner om indretningen, men mon ikke det hele går i sidste ende ;)

Her har vi samlet nogle af vores key-items vi har i sinde skal være i stuedelen af vores køkkenalrum. De skal selvfølgelig suppleres med en masse fine nipsting, vaser, puder og andet godt dekoration fra vores nuværende lejlighed og lidt nyt.

img_7332

Sofaen har der jo været en del snak om herinde på &ARTICLE, da vi har været totalt i vildrede; men i går blev den klikket hjem fra Moodings, så nu er der ingen vej tilbage. Den er i øvrigt fra Broste Copenhagen og er med sin pris på knap 9.000 kroner til at betale – så er der også råd til at skifte den ud om et par år.

homeish_2

Sådan en flytning er ikke det billigste i hele verden, så derfor flytter vi naturligvis en masse af vores nuværende ting – tæppet fra Ellos og sofabordet fra JYSK er forholdvis nye erhvervelser, mens reolen fra Nordal og vasen fra MENU er produkter, vi har haft lidt tid. Vasen er dog den anden i rækken, da den første kom ud for et mindre uheld (læs mere om det her) ;)

img_3457-1

Vi har en masse planter, men når man får 55 kvadratmeter mere at boltre sig på, skal der naturligvis flere til. Planten her er en strelitzia nicolai fra Greenify.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

2017: Hold da op for et år!