Er du klar til 2018? Her er årets boligtrends – &ARTICLE
Moodboard til vores nye lejlighed: Stuen

Er du klar til 2018? Her er årets boligtrends

Boligtrends 2018 Louise Roe

Januar er over os og vi har taget hul på endnu et nyt år spækket med bolignyheder, nye trends og must-haves. Boligindretning er naturligvis en personlig smagssag, og vi slår altid et slag for, at man skal gøre det, som man synes er flottes og man føler sig bedst tilpas ved at gøre; et hjem må aldrig bliver for poleret og dikteret, at du ikke føler dig tilpas i det længere. Det ene udelukker dog ikke det andet, og vi er derfor klar til at give dig et indblik i, hvad 2018 byder på, når vi snakker overordnede trends.

Boligtrends 2018 AYTM

Varme farver
Hyggen breder sig for alvor i et rum med varme farver – det har du formentlig hørt før. Hvis du ikke har, så vil du for alvor blive bekendt med de varme toner i 2018. Brune, rødlige og orange nuancer kommer til at dominere farvepaletten, når vi ser på årets mange nyheder – og vi snakker alt fra vaser, potter, puder og gardiner til sofaer og for den sags skyld også i modebilledet.

Boligtrends 2018 AYTM

Kolde metaller
2016 og 2017 var årene for henholdsvis kobber og messing. I 2018 vil vi stadig se messing blandt produktnyhederne, men det vil i særdeleshed være stål og de kolde metaller, som kommer til at dominere dette år. Det falder rigtig godt i spænd med de varme farver, for stål og de brændte, varme farve et perfekte partnere, og dét kan man ikke gå galt i byen med.

Boligtrends 2018 Apato

Keramik vinder frem (igen)
Vi så allerede i sidste halvår af 2017, at keramikken er på vej til at få sig en revival, og vi vil for alvor se endnu mere keramik her i 2018. Broste Copenhagen, House Doctor og det nyopstartede Apato laver nogle fantastisk fine keramikprodukter til enhver smag.

Terrazzo, velour og mønstre
.. vil vi også se mere til! Terrazzo, som nok er bedre kendt som mosaic-lignende marmor, har vi holdt fast ved i lang tid her på &ARTICLE, og det gør vi fortsat. Produktet vil stille og roligt tage over marmor, og vi kommer til at se større overflader i terrazzo og måske også mindre produkter, hvor terrazzo bliver implementeret. Velour kender vi jo efterhånden, og 2018 vil ikke sætte en ende på dette. Brændte farver, neutrale farver og pastelfarver vil være de mest dominerende i dette år. Derudover kommer vi til at se flere mønstre – både i form af striber, cirkler og mere detaljeret mønstre – blandt pyntepuder og accessories.

12_6080 01_9035

Grønt, grønt, grønt, grønt
Store flotte palmelignende planter og små fine grønne planter vil fortsat være at finde i det moderne hjem i 2018. Vi elsker planter som aldrig før, og det kommer ikke til at vende i år. Det er måske lidt begrænset, hvor meget mere populær monstera-planten kan blive, men der skal også være plads til andre grønne venner ;)

strelitzia-nicolai-moerk-lerkrukke-greenify-paradisfugl-1-e1497447803305-2

Press photos: AYTM, fermLIVING, Apato, Greenify, Louise Roe

2 kommentarer

 • Mette Hansen

  Fine observationer! :-) Jeg tror dog, at glas er en af de helt store trends for 2018, og at det vil tage over for keramik i en rum tid. Og så er jeg ret overbevist om, at lilla bliver farven i 2018 – både når det gælder mode og interiør! :-) Det er lidt ærgerligt for sådan en som mig, der slet ikke kan snuppe farven :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Spændende! Vi tror også lilla kan gå hen og blive ret populær – men den mest populære tvivler vi på :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Moodboard til vores nye lejlighed: Stuen