Her er de boligtrends vi vinker farvel til i 2018 – &ARTICLE
Er du klar til 2018? Her er årets boligtrends

Her er de boligtrends vi vinker farvel til i 2018

Boligtrends 2018

I det forgange år blev vi kontaktet af Houzz.dk, som gerne ville høre os, hvilke trends vi tror lader livet i løbet af 2018. Som efterfølger på dette års boligtrends (læs mere her) synes vi, det er på tide med de trends, du ikke skal satse på i 2018, hvis du skal følge den skandinaviske boligånd.

Sammen med Jesper Klindtrup, Malene Møller, Mette Helena, Rigetta Klint og Laura Trøstrup har vi givet vores ekspertbud på, hvad vi vinker farvel til i løbet af året. Personligt er vi ret overbeviste om, at kobber og messing, som har været fast makkerpar en del tid efterhånden, ikke længere kommer til at gå hånd-i-hånd; messing vil vi fortsat se i 2018, men kobber er ved at synge på sidste vers. Som erstatning til kobber kommer vi til at se stål – både i børstet og blanke versioner.

Derudover er vi ret enige med de andre boligeksperter i, at den helt clean, minimalistiske – og til tider sterile – indretning også er på vej væk. Hvilke trends du ellers skal se bort fra i 2018, kan du læse mere om på Houzz her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Er du klar til 2018? Her er årets boligtrends