IKEA & Tom Dixon lancerer ‘DELAKTIG’ – &ARTICLE
Her er de boligtrends vi vinker farvel til i 2018

IKEA & Tom Dixon lancerer ‘DELAKTIG’

ph148099Foto: PR

Fredag den 9. februar 2018 byder IKEA kollektionen ‘DELAKTIG‘ velkommen.

DELAKTIG er et samarbejde mellem britiske Tom Dixon, der især er kendt for sine geometriske lamper og møbler, og den svenske møbelgigant IKEA. Samarbejdet lanceres mere end halvandet år efter, at det blev annonceret Dixon og IKEA ville slå pjalterne sammen, så det er med stor glæde, at vi nu kan vise billederne fra samarbejdet samt priserne herpå.

ph148107ph148111
Fotos: PR

Den nye kollektion er inspireret af de velkendte ‘IKEA hacks’ som i sin enkelthed går ud på at give IKEA-produkter nyt liv.

Da samarbejdet med IKEA i sin tid begyndte, blev jeg opmærksom på den kultur, der er opstået omkring “IKEA hacks”. De personer, der gør IKEA produkter til noget nyt, var derfor en stor inspiration for mig, og da jeg efterfølgende så de studerendes idéer, opdagede jeg potentialet i at lave en open source platform, der kan formes efter behov“, fortæller Tom Dixon.

DELAKTIG består af sofamoduler med aluminiumsramme, som kan sammensættes på kryds og tværs; armlæn der kan flyttes, sættes på og tages af, ryglæn der kan fjernes og muligheden for at sætte flere moduler sammen og skabe sin egen unikke version af DELAKTIG-kollektionen gør kollektionen speciel. Det er planen, at kollektionen udvides henover tid, og der vil komme nyheder helt frem i år 2019 med flere muligheder for at designe sin egen sofagruppe.

Et 2-personers understel (skelettet til samle-selv-modulet) starter på 2.899 kroner og armlæn, sidebord og rygstøtte starter på 400 kroner. Det er selvfølgelig en premium-pris, hvis vi sammenligner med resten af IKEAs sortiment, men en virkelig god pris – og finurlig idé – når vi snakker Tom Dixon.

Hvad synes du om idéen og kollektionen?

ph148115ph148100 ph148108
Fotos: PR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Her er de boligtrends vi vinker farvel til i 2018