Søndagsshopping: Spar 20% hos Ellos Home – &ARTICLE
Et nyt sæt lamper fra WOUD: Gap Pendel

Søndagsshopping: Spar 20% hos Ellos Home

b-7

Glædelig søndag! Vi har sovet længe – sådan rigtigt længe – for første gang siden, vi flyttede. Når man er b-mennesker, har det ikke være med vores gode vilje, vi er stået tidligt op alle ugens dage ellers, men da vi endnu ikke har fundet de perfekte gardiner til soveværelset, må man tage konsekvensen og blive vækket af solstråler tidligt om morgenen ;)

Senere skal vi ud og på Fælleden og nyde vejret, som faktisk er ganske fint i København i dag, og ellers skal vi bare sofa-surfe og måske klikke lidt ting hjem til lejligheden. Vi mangler stadig at få fyldt et par rum ud, hvorfor vi ikke har set så meget af lejligheden endnu. I den forbindelse, kan vi jo passende tippe om, at du kan spare 20% på Ellos Home (klik her for at se udvalget) ved at bruge koden 375713.

Vi har samlet lidt ‘urban living’ produkter herunder, som vi synes kan give dit hjem kant og elegance og som samtidig skiller sig ud fra det sterile skandinaviske hjem.

ellos-20

Hylde med messingdetaljer // Loftlampe // Navyblå sengetøj // Brunt sengetæppe // Flot salatskål i træ // Ryatæppet – blogger-edition ;) // Sort rundt spisebord

b-11 b-5 b-3 b-15 b-9 b-13 b-7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Et nyt sæt lamper fra WOUD: Gap Pendel