Her kan du købe vores nye sorte keramik – &ARTICLE
Se nyfortolkningen af Lyngby-vasen

Her kan du købe vores nye sorte keramik

ulul_1

Kort forinden vi flyttede, faldt vi over brandet Ul Ul by Lund Ulstrup på Instagram; et dansk upcoming brand som laver de fineste keramikprodukter, der passer perfekt ind i det skandinaviske hjem – uanset om man er til den rustikke, farverige eller minimalistiske stilart.

Vi klikkede med det samme deres frokosttallerkner, middagstallerkner, skåle og kopper hjem, og kort tid efter vi overtog den nye lejlighed, fik vi pakket sagerne ud. Vi har brugt dem lige siden, og er meget begejstredede for dem. Ul Ul har indtil videre én serie under navnet AYA, hvor man kan vælge mellem sort (som vi har), sort/grå eller lyse items. Alle kommer med det her ‘krakkelerede’ udtryk.

Jytte Ulstrup, som står bag det fine brand, har en fortid ved både Magasin og ILVA og senest ved Broste Copenhagen, hvilket har givet hende et perfekt afsæt til at udvikle sin egen kollektion.

AYA fra Ul Ul kan købes hos Moodings.com her. Priserne er rigtig fine og nogen alle kan være med på; den mindste kop står til 49 kroner stykket, mens det dyreste produkt er den store dybe tallerken, som står til 179 kroner stykket.

På billederne her har vi AYA MUG 10 cm, AYA PLATE 20 cm & AYA PLATE 26 cm

ulul_2

2 kommentarer

 • kathrine

  Ej hvor er det altså bare super fint og anderledes, er vild med det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Ja, vi er også helt vilde med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Se nyfortolkningen af Lyngby-vasen