Tip: Giv din stue nyt liv for under 200 kroner – &ARTICLE
Her kan du købe vores nye sorte keramik

Tip: Giv din stue nyt liv for under 200 kroner

facetune_22-02-2018-15-26-19

Glædelig lørdag allesammen! Det er lidt tid siden, vi har checket ind her på domænet; det meste af tiden går for vores begges vedkommende lige nu med arbejde og få styr på de sidste ting i lejligheden. Det har været et lidt større projekt end først antaget at double up i size. Rent luksusproblem, men der skal jo være styr på det hele :)

Hvis I ikke ved hvad I skal bruge denne weekend på, eller gerne vil have et godt tip liggende til når tiden er til det, så har vi her verdens bedste tip til at give din stue (eller et andet rum) helt nyt liv. Og så endda for under 200 kroner.

At male væg kan lyde så ligegyldigt og du sidder måske lige nu med en følelse af var det bare det?, men det er gør altså en helt speciel ting for rummet, og det er så nemt og billigt, at det er dumt at lade være.

I vores nye stue har vi valgt en lysgrå, som er helt neutral og hverken har blå eller grønne undertoner som nogle grålige nuancer kan have tendens til. Det giver et lidt koldt look til stuen, men stadig mere varme end en helt hvid væg, og så skaber det nogle gode kanter og kontraster. Hvis du har et meget lyst gulv, vil vi anbefale, at du vælger en lidt mørkere farve til væggen for at skabe kontrast. Er farvepaletten i dit hjem neutral, så prøv med noget farven til væggen, og omvendt; har du et meget farverigt hjem, kan det skabe en god harmoni med en neutral farve på væggen.

Vi har købt vores maling i Bilka til sølle 149 kroner (klik her – vi har valgt ‘stone’). Når det ikke er større projekter end en enkelt væg, er der ingen grund til at spendere en formue på det – og kvaliteten på malingen er ganske udemærket!

Blot lige så I kan se, hvor stor en forskel en farve på væggen gør, får I her lidt før/efter-billeder af vores stue:

img_7965 facetune_22-02-2018-15-26-19 img_8326

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Her kan du købe vores nye sorte keramik