Jotex: Favoritter, lancering og en rabatkode – &ARTICLE
Keep an eye on: Nuura Lighting

Jotex: Favoritter, lancering og en rabatkode

jot_1802_varfeeling_white_big_2


Annonce for Jotex.dk


Glædelig onsdag! Vi håber I alle har overlevet weekendens forår kulde. Vi har selv siddet klamret til sofaen, shoppet lidt lækkert til boligen online og kigget på rejser. Sidstnævnte kan hurtigt gå hen og blive en af de lidt dyre projekter af slagsen, så det der online-shopping kan vi altså virkelig anbefale; det hjælper også på humøret, som ikke er i top, når man ser ud af vinduet ;)

Pssst – se rabatkode længere nede i indlægget!

I den forbindelse tænkte vi, det var oplagt at fortælle om et nyt megasejt samarbejde, vi har indgået med webshoppen Jotex. Hvis du ikke kender Jotex eller har hørt om det før, er det fordi, de indtil ganske fornyligt ikke har været i Danmark, men har været på det svenske boligmarked. Det har de været siden 1963 og er stadig en go-to for rigtig mange svenskere. Nu er turen så kommet til Danmark – og dét må man sige, vi har glædet os til! Jotex sælger nemlig de fineste egenproducerede items til gode priser – og du kan få alt fra gardiner, til større møbler og unikke nipsting. Det er noget vi kan lide! Kvalitetsprodukter til gode penge, som passer til de fleste hjem.

jotex_moodboard

I vores nye lejlighed har der været ét rum, som har været lidt forsømt; vores gæsteværelse. Nok dels fordi, at vi ikke har haft den luksus før, og derfor ikke helt har vidst, hvad man gør med sådan et rum, og dels fordi vi er lidt ubeslutsomme med nye møbler (det husker I nok fra vores mindre sofadrama, haha). Men nu er valget altså faldet på ovenstående lækre key-items fra Jotex. Vi har lagt vægt på at finde produkter som er forholdsvis neutrale men samtidig skaber lidt spil i rummet og ikke er for kedeligt. Vi er selv ret vilde med det lidt rå look, som gæsteværelset får (vi viser selvfølgelig før/efter-billeder, når det hele er klar), men det er samtidig ikke for maskulint.

Links til vores gæsteværelse:
1. Gardiner, velour (fås i flere farver) // 2. Dekorativ krukke (kan også købes i hvid her) // 3. Vægdekoration // 4. Daybed (fås i flere farver) // 5. Stort tæppe // 6. Vase // 7. Gulvlampe // 8. Marmorbord (kan også fås i lyse farver her)


Hvis du får klikket nogle ting hjem, så glem ikke at bruge rabatkoden JOTEX20, som giver 20% rabat på hele din ordre til og med 20. april 2018.

Er du til det mere feminine og douchede look har vi her samlet nogle andre favoritter til netop denne stil:

jot_1806_white_structure_vardagsrum_desktop_2_big

Gardiner // Sofa // Puder // Plaid // Rund puf // Firkantet puf // Marmorbord // Glasvase // Gulvlampe // Tæppe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Keep an eye on: Nuura Lighting