Moodboard: Lækre items i naturtoner – &ARTICLE
Jotex: Favoritter, lancering og en rabatkode

Moodboard: Lækre items i naturtoner

earth_andarticle

I forlængelse af hele plantetrenden og det her med at tage naturen med indenfor, ser vi flere og flere items i natur- og jordfarver. Sågar hele hjem, der går tone i tone inden for den brune farvepalette, ser vi – og det kan virkelig være fint! Vi er selv ret vilde med mikset mellem jordfarver og metaller – særligt stål, og gerne i et miks af blank og mat stål. Det giver en dejlig harmoni og ro i hjemmet, og så passer det ualmindeligt fint sammen med et mekka af grønne planter. Hvad synes I om denne trend?

Herover har vi samlet 9 flotte favoritter indenfor denne trend – sådan et hjem kunne enhver da tænke sig :) Du kan købe produkterne her:
1. Opslagstavle fra ferm LIVING // 2. Lampe fra MENU // 3. Skål fra MENU // 4. Sofa fra MENU // 5. Magasinholder fra AYTM // 6. Kværn fra MENU // 7. Pude fra ferm LIVING // 8. Pude fra Louise Roe // 9. Potte fra HAY

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Jotex: Favoritter, lancering og en rabatkode