Påskeshopping: Nye planter til hjemmet – &ARTICLE
Moodboard: Lækre items i naturtoner

Påskeshopping: Nye planter til hjemmet

planter

Foruden en påskeferie bestående af familiebesøg, lidt for meget mad, lange gåture i det gode vejr og en tur på Den Blå Planet, så har påsken også stået på shopping af nye grønne venter og omplantning af gamle. I Plantorama på Amager fandt vi disse to, vi måtte have med os hjem; en fin bananpalme til 200 kroner og en lille violinfigen til 100 kroner. Sidstnævnte kunne købes i varierende størrelser, så der er noget til enhver smag.

Vi har længe haft et godt øje til begge disse planter, men især bananpalmen har vi skævet til en del gange. Vi har snakket om at anskaffe os en på omkring 2 meter til vores gæsteværelse, men vi har endnu ikke fundet den perfekte palme som har denne højde endnu, så indtil vi finder dén har vi anskaffet os en noget mindre en, som vi så kan se vokse sig større – omend det tager lidt tid ;)

Vi har overvejet lidt at komme med en hel plante-editorial her på &ARTICLE, hvor vi viser alle vores grønne venner frem. Vi har alligevel anskaffet os en del efterhånden. Kunne det have interesse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Moodboard: Lækre items i naturtoner