Wishlist: Fine streger til væggen – &ARTICLE
Påskeshopping: Nye planter til hjemmet

Wishlist: Fine streger til væggen

peytil_andarticle peytil_andarticle_2

Hvor fine er de her perfekte streger fra brandet Peytil lige? Vi synes simpelthen de er så fantastisk flotte og det minimalistiske og stilrene passer perfekt ind til det nordiske hjem. Omend de er lidt pebret, så gad vi altså gerne have dem allesammen hængende – specielt nummer 1 på collagen her i toppen af indlægget drager vores opmærksomhed.

Peytil er et projekt startet i 2016 i Stockholm af designeren Eitil Thorén Due. Hans visuelle kunnen spreder sig over flere plakater i form af andre streger og mere spøjse print. De tre fine plakater herover kan du shoppe hjem til din væg på justspotted.dk lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Påskeshopping: Nye planter til hjemmet