Se vores flotte gæsteværelse – med før/efter-billeder! – &ARTICLE
Wishlist: Fine streger til væggen

Se vores flotte gæsteværelse – med før/efter-billeder!

jotex_article_intro


Annonce for Jotex


Se vores gæsteværelse – er det ikke bare blevet godt? Som vi nævnte i indlægget her, har vi været så heldige at få et samarbejde med Jotex på benene. Hvilket perfekt match, når vi fornyligt overtog en større lejlighed end vores gamle og derfor stod med en spændende indretningsopgave foran os? Bare vent til I ser før/efter-billederne i dette indlæg!

Hvis I har klikket rundt på jotex.dk efter vores sidste indlæg, vil I allerede nu vide, at de har et hav af to-die-for-items, og vi skal da heller ikke være blege for at indrømme, at vi havde lidt svært ved at begrænse os, når først vi begyndte at lægge smukke ting i indkøbskurven; det kan pludselig tage lidt overhånd. Efter at have modtaget produkterne, må vi sige, at vi er meget positivt overraskede over kvaliteten. Produkterne ligger på et rigtig fint niveau rent økonomisk, og man kan derfor godt tænke, at det ikke er jordens bedste kvalitet, men der er virkelig ingen anmærkninger fra vores side af; meget gennemført.

jotex_article_1

Daybed // Gulvlampe // Pudebetræk // Marmorbord // Gulvtæppe // Vase // Krukke

Vild forskel, hva’? Nu skal der selvfølgelig ikke så meget til at imponere, når før-billederne er et tomt rum, men vi synes virkelig, at vi har fået gjort plads i rummet, skabt liv og personlighed men alligevel holdt rummets farver neutrale – det kan være en umådelig svær balance. For at supplere de neutrale farver i rummet og skabe endnu mere liv, har vi malet den ene væg i en jord/creme-farve. Det giver en virkelig god stemning sammen med den blålige daybed og det grå tæppe. Og apropos den fine daybed har vi haft besøg i weekenden, som har overnattet i den, og vi skal hilse at sige, at det ikke kun er en daybed, der ser flot ud på billeder – man ligger rent faktisk utrolig godt i den ;)

jotex_article_2jotex_article_6


Efter de mange fine billeder af vores nye gæsteværelse herunder, har vi lavet en collage med andre produkter fra Jotex, der matcher tidens trends. Og husk vores rabatkode JOTEX20 stadig giver 20% rabat på alle varer. Koden gælder dog kun til og med i morgen den 20. april, så du skal være hurtig :)


jotex_article_7jotex_article_3
jotex_article_8 jotex_article_4

Puf (udsolgt – kan købes i lyserød her)

Fra collage herunder:
Sofa // Stol // Puf // Krukke // Pude // Magasinholder // Vase // Tæppe

jotex_tidens_trend

 

 

5 kommentarer

 • Wow, det ser virkelig godt ud! Er mega vild på den måde du har indrettet det på :).

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wow, det ser godt ud! Er ret vild med lampen, men kan ikke helt greje farven? Der står aluminium i beskrivelsen, men synes den har sådan et varmt lidt messing-agtigt udtryk på billederne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj

   Hej Nanna :) Tak for det! Vi er også helt vilde med forandringen.
   Den har en lidt sjov farve. Den er mere som på vores billeder end på produktbillederne, men jeg tror også, det kommer an på lysindfaldet. Hvis du skal stille den i et lyst rum, vil den tangere mere aluminium, og hvis den er i et rum med knap så meget lys, vil den nok se mere messing/varm ud i udtrykket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Tak for et hurtigt svar! Synes nok den var lidt forskellige på de billeder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Wishlist: Fine streger til væggen