Inspiration: Her er vores altan – &ARTICLE
Tip til København: Her finder du de fineste planter til gode priser

Inspiration: Her er vores altan

Reklame.altan_1 altan_5

Da vi sidste år intensiverede jagten på en ny lejlighed, var det helt klart, at der var én ting, der stod højt på prioriteringslisten – hvis ikke allerhøjst – en altan. Hverken Jacob eller jeg har haft altan i nogle af vores tidligere lejligheder, og efter en fælles lejlighed, hvor der ikke engang var sol i gårdmiljøet, havde vi brug for en altan, hvor man kunne sidde i fred og ro med en kop kaffe, et glas rosé eller andet lækkert. Og ikke mindst for at nyde solen – ej at forglemme.

Vi faldt pladask for vores nuværende lejlighed, som vi allerede har haft i 4 måneder (OK stress på over at skulle få de sidste rum færdige!), og én af de ting vi faldt for og bemærkede straks var selvsagt altanen. En stor en af slagsen! Nu har vi omsider få indrettet altanen og hvilket bedre tidspunkt end de her uge, hvor solen for alvor har varmet Danmark op. Og det er ikke fordi, man skal brokke sig, men det er jo næsten for varmt!

Palleloungen er hjemmelavet – sådan delvist altså ;) Pallen er købt på DBA, herefter har vi savet den til, da vores altan er skrå og malet den sort. Pallehynden samt -puderne er fra Bilka (de har altså ret mange gode udeting). Hynden er lynet op og klippet til, så den passer til de sjove dimensioner, vi har. Stolene er ligeledes fra Bilka, og bordet er fra ILVA (billedet snyder lidt – det er mere gråt end brunligt i virkeligheden).

altan_4

Krukkerne til vores citrontræ og dværgpalme har vi fået enormt meget respons på. Det er faktisk de samme fiberkrukker, som vi har brugt til vores bananpalme, I måske husker fra dette indlæg? De er fra Rema 1000. Om de stadig kan købes, ved jeg dog desværre ikke. Og sidst – men ikke mindst – den fine lyskæde er fra Søstrene Grene. Som I kan høre på det hele, er det altså en altan som ikke har kostet vanvittigt mange penge at indrette. Et slag på tasken er ca. 3.000-4.000 kroner for alt – inklusiv citrontræ, palmer, maling osv. Dét er altså ikke galt, synes vi.

Hvad synes I om indretningen?

altan_3

 

Find mange forskellige altanborde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Tip til København: Her finder du de fineste planter til gode priser