Her får du fingrene i det pureste luksus til dit hjem – &ARTICLE
Inspiration: Her er vores altan

Her får du fingrene i det pureste luksus til dit hjem

Skal vi lige tage et kort øjeblik og stirre ekstra meget på disse fuldstændig fantastiske møbler fra MILLION CPH? Forleden sad jeg og surfede rundt på Moodings.com i min søgen efter inspiration til vores ekstra værelse, som vi ikke helt ved, hvad skal fyldes ud med (kom gerne med gode bud – det er i dette rum, vi har vores klædeskab), og midt i min søgen poppede MILLION CPH frem.

Et brand som jeg har læst lidt op på for at finde ud af, hvem de er. Det unge danske designerbrand blev stiftet af Jens Kajs og Claus Jakobsen (og senere hen har de fået designeren Terkel Skou Steffensen med på vognen) tilbage i 2015. Jens står bag PLAYTYPE og både Claus og Terkel har tidligere arbejdet for HAY, så må sige, det er nogle gutter, der kender til faget og ved, hvad de laver.

MILLION CPH producerer lækre møbler og flot belysning til dit hjem – men du skal grave lidt dybt i lommerne, da brandet er lidt halvpebret. Det fjerner dog ikke dets wow-factor, og vi er ret overbeviste om herhjemme, at vi på et tidspunkt skal eje et item fra dem!

Produkterne i collagen kan købes her: 1. Sofa // 2. Loftslampe // 3. Spisebord // 4. Stol // 5. Bænk
Du kan se flere produkter her.

Fotos: PR, MILLION CPH
Collage: &ARTICLE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Inspiration: Her er vores altan