Et spændende projekt, vi snart kaster os ud i! – &ARTICLE
Her får du fingrene i det pureste luksus til dit hjem

Et spændende projekt, vi snart kaster os ud i!

Da Jacob og jeg flyttede sammen for halvandet års tid siden, havde Jacob i forvejen dette fine spisebord (kan i øvrigt købes hos ILVA her). Jeg synes, det er så fint og samtidig anderledes uden at være for mærkeligt. Dog har vi snakket om – eller nok nærmere har jeg – at prøve noget nyt i køkkenet for at se, hvad det kunne gøre ved rummet. Jeg har længe været helt tosset med sildebensparket og har altid ønsket mig et sildebensparketgulv i hele lejligheden, men det er altså ikke en mulighed lige nu, så derfor faldt idéen ret hurtigt og naturligt på et bord med sildebensparket som bordplade. Flot, ikke?

Det er ikke rigtig noget, man kan købe, hvis man ikke vil leve af havregrød det næste års tid, så derfor kaster vi os ud i at lave det selv. Det bliver i sort sildeben med en form for noget sort stål som kant/ramme hele vejen rundt om bordpladen. Da vi ikke helt ved, hvordan resultatet bliver, laver vi det som en ekstra bordplade, der kan lægges ovenpå det nuværende – så skal vi heller ikke af med vores nuværende ;)

Kunne I tænke jer en DIY til sådan en bordplade, når vi er færdige med det?

* Det ville være rigtig fint med stole fra Carl Hansen & Søn, men det blev det ikke til denne gang.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Her får du fingrene i det pureste luksus til dit hjem