Et godt tip, men du skal nok være hurtig! – &ARTICLE
Bolig eller hjem? Mine tanker om balancen mellem det ægte og uægte i vores hjem

Et godt tip, men du skal nok være hurtig!

Hvis I følger mig på Instagram, har I formentlig allerede fået dette tip, men jeg tænkte alligevel at dele det her, så endnu flere kan få glæde af det! Forleden snakkede Jacob og jeg om, at vi gerne ville give vores Monstera i stuen lidt nyt liv i form af en ny krukke – og ligeledes med den Alocasia Zebrina (det er den vi bare kalder for Zebrina, haha). Monsteraen var for kedelig i den gamle potte syntes jeg, og Zebrina var begyndt at hænge med næbbet (eller stilkene, er det vel), da rodnettet var blevet for massivt, og hun ikke længere havde plads til at vokse.

Skæbnen var det så, at vi i Bahne så de flotteste krukker i fiberbeton (de kan tåle vand, og man kan derfor plante direkte i dem – de kan også tåle frost, og kan derfor også bruges udendørs til vinter). Det bedste af det hele var, at de var sat ned fra 600 til 150 kroner pr. stk. Vi spottede dem i Fisketorvet, da vi skulle have nogle andre ting, og valgte derfor ikke at købe dem med, da de jo vejer lidt, og vi skulle have andre ting med også, så vejen hjem til Ørestad blev pludselig lidt lang med dem på slæb.

Derfor gik jeg en tur i Bahne i Fields og spurgte efter dem her, da jeg ikke kunne se dem i butikken – og de var så ude på lageret. Så husk at spørger, hvis du kommer forbi en Bahne efter dem. Det er åbenbart ikke i alle butikkerne, at de stiller dem frem. Jeg ved ikke, hvordan lagerbeholdningen er de forskellige steder, og ej heller hvor længe tilbuddet gælder, så du skal nok være hurtig.

Vi har både købt en nude/beige-farvet og en mørk antracit/sort :) Er det ikke lidt vildt, hvad 300 kroner kan gøre af forskel?

Testlink: Deep

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Bolig eller hjem? Mine tanker om balancen mellem det ægte og uægte i vores hjem