Ét simpelt trick til en bedre nattesøvn! – &ARTICLE
Et godt tip, men du skal nok være hurtig!

Ét simpelt trick til en bedre nattesøvn!


Reklame for Faber


Hvis vi skruer tiden 3 måneder tilbage, er vi i slutningen af maj, og det tidlige sommervejr brager for alvor derudaf. Hvis vi dog bare vidste, hvad der var i vente denne sommer – hold op, hvor har det dog været helt fantastisk!

Imens solen bagte på Danmark, var der dog en anden ting, der var knap så fantastisk: Vores gardin-situation i soveværelset. Det kan godt lyde lidt kedeligt, at vi skal tale om gardiner, men vi har virkelig fundet ud af, hvad det gør for vores nattesøvn og ikke mindst, hvad det gør for, hvor godt vi fungerer med andre og med hinanden i løbet af dagen – og det vil vi altså gerne dele med jer. Sagen er den, at vi er så heldige (eller uheldige på daværende tidspunkt), at solen står op i horisonten foran vores soveværelse, og jeg skulle hilse at sige, den er varm allerede klokken 5 om morgenen ;) Vores soveværelse var i forsommeren lig med en sauna om morgenen, fordi vi ingen gardiner havde til at skærme af for solens lys og varme. Phew!

Det er vist ikke nødvendigt at fortælle hvilket billede, der er efter-billedet. Er det ikke vildt, hvor godt det binder rummet sammen?

Faktisk havde vi fundet nogle gardiner, vi ville have op, men der var et eller andet ved dem, som gjorde, at vi ikke ønskede dem alligevel, da vi stod med dem i hænderne, så vi faktisk endte med at smide dem ud igen. Penge lige ud af vinduet. Derfor var det også som kaldt fra himlen, da der tikkede en mail ind fra Bloggers Delight (som står for vores kommercielle samarbejder), der havde forhandlet en aftale på plads med Faber, der gerne ville køre en kampagne med &ARTICLE og derfor selvfølgelig også forære os gardiner til hele soveværelset. Faktisk har en af Jacobs familiemedlemmer arbejdet ved Faber hele sit liv, så det er lidt sjovt. Og hvilket match til en kampagne?!

Jeg har aldrig svaret så hurtigt på en mail, for det kunne kun gå for langsomt! Og inden længe kom der to søde mennesker fra Faber en tidlig sommermorgen og målte op til gardiner i vores soveværelse. Med sig havde de kataloger og vareprøver i så mange udgaver, at jeg ikke tør tænke på, hvor tungt det har været at slæbe på. Det er nemlig sådan, at når man bestiller gardiner fra Faber, så bestiller man ikke bare et gardin, men et danskproduceret produkt, der er smækfyldt med kvalitet, akkuratesse og som opfylder lige dine ønsker, så du kan sætte dit personlige præg på rummet – deraf de mange vareprøver og kataloger.

Mens Faber målte op til gardinerne, gik vi altså på opdagelse i føromtalte kataloger. Valget faldt ret hurtigt på en antracitgrå skinne med koksgrå duette-plisségardiner. Simpelt, stilrent og en perfekt farve til at binde vores soveværelse sammen, som ellers er meget lyst. Vi valgte selvfølgelig nogle mørklægningsgardiner; det giver lidt sig selv, da det jo var til soveværelset, så vi ikke skulle vækkes af solens skarpe lys klokken kvart i kvalme. Lagene i gardinerne gør også, at varmen holdes bedre ude, så man får en stabil temperatur i soveværelset hele natten.

… og når ja, som de gadgetnørder vi jo er, så har vi altså valgt, at det skulle være Duette® gardiner – med motor. Jeps, med motor. Så vi kan ligge i sengen og først køre hovedgærdet op på vores elevationsseng, tænde for fjernsynet med den anden fjernbetjening og til sidst rulle ned for gardinerne med et tryk på den tredje fjernbetjening. Smart og lige efter vores hoved ;) Tilmed kan man koble det hele op til en app på telefonen, så man slipper for at have en ekstra fjernbetjening liggende. How cool is that?

De søde Faber-folk kørte tilbage til Odense, hvor de har kontor og fabrik, og ca. 14 dage efter bankede de igen på døren – denne gang for at sætte vores nye – meget flotte – gardiner op. Det gik som smurt – og inden vi havde set os om, stod de og testede motoren, indstillede den korrekt og gav os instruktioner i pleje og rengøring. Simpelthen en fornøjelse!

Nu er der gået ca. 2 måneder med gardiner, og det er simpelthen en af de bedste beslutninger, vi har taget. Vi sover så godt om natten, og det skal man virkelig ikke undervurdere betydningen af, og så er vi vilde med at kunne hjælpe med at støtte og samarbejde med et gedigent dansk brand som Faber, der har eksisteret i mere end 100 år.

Står du og mangler gardiner til soveværelset – eller andre steder i din bolig, kan vi med hånden på hjertet sige, at vi har haft den bedste oplevelse med Faber og kvaliteten er ikke til at kimse af. Det spiller! Du kan finde en masse farver og typer på deres hjemmeside her samt hente inspiration på Instagram og Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Et godt tip, men du skal nok være hurtig!