Planer for vores soveværelse – vil du hjælpe os? – &ARTICLE
Jeg er med i Bolig Magasinet - læs mere her!

Planer for vores soveværelse – vil du hjælpe os?


Reklame for Faber


Med de fine – og vældig smarte – gardiner fra Faber.dk, som vi har skrevet meget mere om i dette indlæg, er vi kommet et godt skridt tættere på drømmesoveværelset, men vi mangler altså stadig the final touch. I og med vi bor i et nybyggeri, har det været lidt svært for os at bryde ud af den firkantede, sterile indretning – hvorfor vi også valgte nogle mørke gardiner til soveværelset, så det var med til at bryde den hvide overflade.

Vi har dog gået med lidt tanker omkring, hvordan vi skal lægge sidste hånd på soveværelset, og vil i den forbindelse gerne have jeres mening også :) Jeg ville dog ønske, jeg kunne ringe til Faber og deres søde folk kom og fiksede det hele i et snuptag, men jeg må nok smøre ærmerne op selv denne gang, haha! Det er altid spændende at få andres mening og udvide sit perspektiv lidt. Vi har talt om at male en eller flere vægge, men vi er lidt i tvivl om, hvilken farve, vi skal gå med. I må derfor meget gerne give jeres besyv med ud fra nedenstående muligheder.

Vi er måske mest selv på nummer 2 eller 3 som udgangspunkt til vægen bag sengen :)

Hvis du har brug for mere inspiration til soveværelset – særligt gardiner – kan du se mere hos Faber på deres Instagram og Facebook.

2 kommentarer

  • Jeg vil nok også vælge den blå (selv om blå og grønne nuancer måske ikke er så trendy mere). Vi har malet stuen i petrolium blå, hvis jeg skulle vælge farve igen ville jeg nok gå en tand mørkere…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

    Jeg ville vælge nr.1 -blå er kendt for sin beroligende effekt.
    Vi har selv en meget mørk koksgrå herhjemme, det har givet en lukseriøs følelse og hjernen bliver mega hurtigt klar til at sove ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Jeg er med i Bolig Magasinet - læs mere her!