Vild forvandling af vores ekstraværelse – &ARTICLE
&ARTICLE planteguide: Strelitzia Nicolai

Vild forvandling af vores ekstraværelse

Vi har tidligere vist jer vores fine soveværelse, som både fik fede gardiner med motor, og en flot grøn væg (som I kan se i dette indlæg) og vores sprøde gæsteværelse har også været vist herinde. Derimod har vores ekstraværelse, som fungerer som et mix af walk-in og opbevaring ikke været vist – af den simple årsag at det var pivgrimt og trængte til en kærlighed!

Ved hjælp af en klat maling fra Jotun Lady (farven hedder ‘Dempet sort’), den flotteste skænk fra BoboOnline og en masse fine billeder, jeg selv har printet, med dertilhørende flotte egetræsrammer fra JustSpotted.dk har rummet nu fået helt nyt liv – jeg er så vild med det, og synes det passer så godt sammen med resten af lejligheden nu. Helt færdige med indretningen, bliver vi nok aldrig; for os – nok særligt mig selv – er det en evig proces at fornye, rykke rundt, male vægge og skifte stil. Nogen synes det lyder lidt stressende, men det er jo ikke fordi, jeg ikke finder ro i vores hjem. Tværtimod, så har jeg aldrig følt mig så hjemme, som i den nye lejlighed, og jeg hygger mig derfor med hele tiden at fornye.

Skænken er som sagt fra Boboonline.dk – en gave, som de spurgte om de ikke måtte sende os. Den passede perfekt til vores tanker om ekstraværelset, så det kunne ikke være bedre timing. Den var supernem at samle – det tog selvfølgelig lidt tid grundet de mange skruer, men er det ikke altid sådan med at samle møbler? ;) Vigtigst af alt er dog, at den passer perfekt ind i rummet og den kan rumme en masse rod i den store skubbe og det lidt mindre skab. Helt perfekt!

Plakaterne har jeg selv printet (hvis man i øvrigt skulle være interesseret i dem, så send mig gerne en mail, så kan jeg hjælpe med det). Jeg har lavet en hvid ramme rundt om billederne for at få noget ensartethed over dem, og for at de skulle flyde ud i de fine hvide egetræsrammer fra justspotted.dk, som desuden også skal nævnes er en gave :)

Hvad synes I? Er det ikke bare blevet mega fint? Herunder får I lidt før-billeder…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

&ARTICLE planteguide: Strelitzia Nicolai